Kaniner til adoption

Kaninerne der er til adoption her på siden kommer fra Guldborgsund Kaninhjem eller fra Skovløkken Kaninhotel på Fyn. Nogle af kaninerne er allerede sammenførte, hvilket giver dig en fantastisk mulighed for at få et hold kaniner, som allerede er bedste venner. Andre kaniner går alene, så hvis du mangler en ven til din nuværende kanin, er det også en mulighed. Det er ikke muligt at skille allerede sammensatte kaniner. 


Sammenførte kaniner


Kaninerne er alle blevet adfærdsvurderet, så vær meget opmærksom når du læser om kaninerne, om de passer godt til dig og de forhold du kan tilbyde. 

Har du lyst til at give en eller flere af disse kaniner et hjem, så kontakt internatet via kontaktinformationerne anført under navnet. Fortæl lidt om dig selv og hvilke forhold du kan tilbyde en eller flere af disse skønne kaniner. Du er også velkommen til at skrive, hvis du ønsker at vide mere om kaninerne eller ønsker at besøge dem inden du beslutter dig for at adoptere.

 

Sille og Felix

Guldborgsund Kaninhjem – bunny@outlook.dk

Navn: Sille
Alder: Født 2010
Race: Løvehovedblanding
Vægt: 1,4 kg.
Køn: Hunkanin

Navn: Felix
Alder: Født 2011
Race: Dværgvædderblanding
Vægt: ca. 1,8 kg.
Køn: Hankanin 

Krav til familieforhold: Sille og Felix kan fungere i børnefamilier forudsat at børnene er rolige.

Ude/inde: Kan fungere både som ude- og indekanin.

Særlige krav: Sille og Felix er endnu ikke stuerene, så hvis de skal være indekaniner kræver de en tålmodig familie som er indstillet på at lære dem at bruge toiletbakke. På grund af deres modne alder har de begge begyndende gigt, og det er derfor afgørende, at de har det lunt om vinteren, hvis de skal være udekaniner. 

Beskrivelse: Sille er en enormt sød og venlig lille kanin, som elsker at putte med Felix og gnaske på alt hvad der er spiseligt. Hun vil gerne snakke når Felix er der til at passe på hende, men hvis Felix ikke er der så er det hele lidt for farligt.   

Felix er en opsøgende og social lille charmetrold. Han er et madøre som elsker at nusse, men foretrækker at det foregår på et tæppe så han samtidig kan ligge blødt og hygge. Han er meget beskyttende overfor Sille og lidt besiderisk, så hvis Sille bliver nusset så skal han også have nus.

Preben & Sukkermus

Skovløkken Kaninhotel – tlf./sms: 2127 6467, mail: kaninhotel@gmail.com

Navn: Preben
Alder: Født april 2015
Race: Belgisk kæmpe
Vægt: Ca. 6 kg.
Køn: Dreng, kastreretNavn: Sukkermus

Alder: Født april 2015
Race: Angora
Vægt: 3-4 kg.
Køn: Pige, neutraliseret

Krav til familieforhold: Preben og Sukkermus vil være egnet til børnefamilier (med ansvarlige børn og hvor voksne har det overordnede ansvar).

Ude/inde: Preben og Sukkermus er indekaniner.

Beskrivelse: Preben og Sukkermus er internatets storcharmører. De er meget sociale og elsker at nusse. Preben er en blid og doven kæmpe, der foretrækker at flyde på sofaen og få serveret godbider. Sukkermus er en smuk og lalleglad spillopmager, der enten er på eventyr eller flader helt ud sammen med Preben. Da Sukkermus er angora, kræver hun en betydelig mængde pelspleje og det er afgjort ikke Sukkermus’ yndlingsbeskæftigelse. Kan man afsætte tid og tålmodighed til pelsplejen er Sukkermus og Preben et drømmepar.

Julia og Cupcake

Guldborgsund Kaninhjem – bunny@outlook.dk

Navn: Julia
Alder: Vi vurderer at hun er født i 2012
Race: Hermelinblanding
Vægt: 1,2 kg.
Køn: Hunkanin

Navn: Cupcake
Alder: Født januar 2015
Race: Dværgvædder med Rex pels.
Vægt: 1,7 kg.
Køn: Hankanin

Krav til familieforhold: Er ikke egnet til børnefamilier.

Ude/inde: Egnet som udekanin.

Beskrivelse: Julia er en smuk lille prinsesse som er helt pjattet med tørrede æblestykker. Hun elsker sin kæreste, Cupcake, men derudover er hun ikke social, og foretrækker at være i fred mens hun holder skarpt øje med alt hvad der foregår I hendes lille kongerige.

Cupcake er en hyggelig spirrevip som elsker persille og at hjælpe med at rengøre toiletbakker. Han er social og opsøgende, men han er ikke kælen.

Single kaniner

Emma

Guldborgsund Kaninhjem – bunny@outlook.dk

Navn: Emma

Alder: Født 2012

Race:
Hermelinblanding

Vægt: 1,9 kg.

Køn: Pige

Krav til familieforhold: Er ikke egnet til børnefamilier
Ude/inde: Egnet som både ude- og indekanin.

Beskrivelse: Emma er en rolig men meget bestemt hunkanin, der forventer at alt foregår på hendes præmisser. Hun kan godt lide at kæle, men kun når det passer hende, og som regel ikke ret længe ad gangen. Hun får hormonmedicin to gange om dagen, men det bliver givet sammen med en godbid, og da hun er en rigtig slikmund så glider det nemt ned.

Phillip

Guldborgsund Kaninhjem – bunny@outlook.dk

Navn: Phillip
Alder: Født 13. april 2015
Race: Vædderblanding
Vægt: ca. 3 kg.
Køn: Dreng
Krav til familieforhold: Er egnet til familier med børn
Ude/inde: Egnet som både ude- og indekanin

Beskrivelse: Phillip er en charmerende spradebasse som elsker at gumle hø og forfølge sine mennesker som var han en lille hundehvalp. Han er meget social og meget aktiv og vil være med i alt hvad man foretager sig. Han trives hvorend han er, men nye ejere bør være opmærksomme på at han er en sand udbrydderkonge. Phillip elsker aktiviteter og vil egne sig godt til fx klikkertræning eller andet hvor han skal bruge hovedet. Der findes ikke det aktivitetsspil som han ikke får has på.

Stitch

Skovløkken Kaninhotel – tlf./sms: 2127 6467, mail: kaninhotel@gmail.com

Navn: Stitch
Alder: Født 13. maj 2016
Race: Dværgvædder
Vægt: ca. 2 kg.
Køn: Dreng, kastreret.
Krav til familieforhold: Ikke egnet til familier med børn eller andre højlydte familier.


Ude/inde: Er vant til at være ude, men kan også gøres til indekanin.

Beskrivelse: Stitch er helt pjattet med bukkehornsfrø og løbeture. Han kan virke lidt reserveret i starten, men når først man nusser ham så bliver man godkendt, og så er hans charme ikke til at stå for.