Guldborgsund Kaninhjem

Kaniner til adoption på Guldborgsund Kaninhjem

Morten

Morten kommer fra et sted hvor familiens hunkanin bankede ham, så han kan ikke sammen med andre kaniner. Han er en rolig og sød men meget forsigtig dreng. Morten kræver tid og tålmodighed men hvis man gider at invistere tiden får man en trofast og meget blid ven.

Morten

Kan du give Morten et godt, trygt og blivende hjem? Så kontakt Guldborgsund Kaninhjem på email til bunny@outlook.dk eller via kaninhjemmets facebookside.

Mads

Mads kræver kaninerfaring og søger kun et hjem uden andre dyr og uden børn.
Mads er en stor dreng, han blev givet i gave til en konformation men da pigen udviklede pelsallergi kunne han ikke længere blive i familien.

Mads

Mads er madglad, han holder af nus og er opsøgende. Mads kræver god plads fordi han er en stor kanin og han vil elske at kunne komme ud, enten som huskanin med ude tid eller som udekanin frit i en have med et skur eller andet læ.

Kan du give Mads et godt, trygt og blivende hjem? Så kontakt Guldborgsund Kaninhjem på email til bunny@outlook.dk eller via kaninhjemmets facebookside.

Julia og Cupcake

Julia er født på et andet kaninhjem som havde mange kaniner, hun har aldrig haft sin egen familie. Cupcake blev indleveret med sin mor og søskende da han var bare 4 uger gammel, hans søskende og mor fandt alle nye hjem men Cupcake har aldrig haft en rigtig familie. Julia er en reserveret lille pige som er glad for mad men ikke for nus, Cupcake kan godt nusses men han gider ikke ret længe af gangen.

Julia og Cupcake

Julia og Cupcake ville egne sig godt som voliere kaniner eller andet hvor de ikke behøvede have ret meget kontakt med mennesker. Julia og Cupcake søger et hjem uden børn og hvor de ikke behøver være i kontakt med andre dyr.

Kan du give Julia og Cupcake et godt, trygt og blivende hjem? Så kontakt Guldborgsund Kaninhjem på email til bunny@outlook.dk eller via kaninhjemmets facebookside.

Madame Græskar

Græskar er fra en familie som havde anskaffet hende som ven til deres hankanin, men da de ikke kunne sammen blev Græskar indleveret på Kaninhjemmet. Hun er en livlig og meget opsøgende pige som endnu ikke har tålmodighed til ret meget nus men det kommer nok når hun falder lidt mere til ro.

Madame Græskar

Kan du give Madame Græskar et godt, trygt og blivende hjem? Så kontakt Guldborgsund Kaninhjem på email til bunny@outlook.dk eller via kaninhjemmets facebookside.

Erica

Erica har levet et hektisk liv, hun har været kanin i en familie hvor hun primært var købt for at lære børnene om ansvar. Børnene blev ældre og mistede interessen for kaniner og derfor flyttede Erica ind på kaninhjemmet.

Erica

Erica har været ude i en familie efterfølgende hvor hun har haft det godt, men da Erica blev enke kom hun tilbage til kaninhjemmet. Erica har brug for en familie som lader hende sætte dagsordnen, hun foretrækker nemlig at tingene går efter hendes hoved.

Kan du give Erica et godt, trygt og blivende hjem? Så kontakt Guldborgsund Kaninhjem på email til bunny@outlook.dk eller via kaninhjemmets facebookside.

Gyda-Sofie og Konrad

Gyda er en sjov pige, hun endte på kaninhjemmet fordi hendes familie indleverede hende til aflivning men Gyda var under et år gammel og dyrlægen synes det var synd at aflive en så ung, rask og sød lille pige så i samråd med familien og Kaninhjemmet flyttede Gyda ind hos os for at få endnu en chance i livet.

Gyda-Sofie og Konrad

Gyda er en lidt forsigtig pige, med alt for meget energi. Vejen til hendes hjerte går igennem hendes mave og der er intet Gyda ikke vil gøre for en godbid. Gyda er en intelligent og aktiv kanin så hun ville være ideal hvis man ville træne hende.Konrad kommer fra en familie som synes det var en god ide at have en kaninflok i haven, desværre var kaninerne ikke neutraliseret så det blev hurtigt til mange og derfor kunne familien ikke overskue dem længere. Så Konrad og flere fra hans familie flyttede ind på kaninhjemmet.
Konrad er en sød og meget mild kanin, han elsker mad så man skal passe på med hans vægt.

Gyda-Sofie og Konrad

Kan du give Gyda-Sofie og Konrad et godt, trygt og blivende hjem? Så kontakt Guldborgsund Kaninhjem på email til bunny@outlook.dk eller via kaninhjemmets facebookside.

Asta og Coco

Asta har været igennem et stort svigt. Familien som havde Asta og hendes søster Saga valgte at lukke begge kaniner løs da de ikke gad dem mere, men Asta og Sage var så glade for deres familie at de blev i nærheden. Familien ignorerede kaninerne og valgte at tage på ferie, i håbet om at kaninerne var væk når de kom hjem. En nabo reagerede og fik både Asta og Sage ned til mig. Begge piger fik hurtigt en ny familie, men Astas familie kunne ikke beholde hende så hun kom tilbage til kaninhjemmet.

Asta og Coco

Asta er en meget sød pige, men hun er virkelig blevet svigtet af menneskerne i hendes liv så før hun tøs stole på nogen skal man lige vinde hendes tillid.
Coco er en skøn lille fyr, han elsker at blande sig i husarbejde og være med hvor tingene sker. Coco har været huskanin hele sit liv indtil hans familie ikke længere kunne overskue at have kanin og så flyttede han ind hos os. Coco elsker at kæle til man ikke længere kan mærke sine fingre og han tager gerne en lur i solen, helst på sofaen eller en god pude.

Asta og Coco er aktive kaniner, som har behov for aktivering i form af legetøj osv.

Asta og Coco

Kan du give Asta og Coco et godt, trygt og blivende hjem? Så kontakt Guldborgsund Kaninhjem på email til bunny@outlook.dk eller via kaninhjemmets facebookside.

Epona og Leopold

Epona har boet på kaninhjemmet on/of siden 2013, hun havde haft to hjem med små børn inden hun kom hertil. Epona er ikke tryg ved mennesker og foretrækker ro og et sted hun kan kalde sit eget. Epona får beroligende dråber og dufte som vi føler hjælper hende med at tackle hverdagen. Epona elsker Leopold. Leopold er tidligere huskanin, han er sød og social når han lige er faldet til. Desværre for Leopold flyttede hans ejer sammen med sin kæreste som ikke var tilfreds med ideen om en huskanin så Leopold var nød til at finde et nyt hjem. 

Epona og Leopold

Leopold kræver noget aktivering i form af legetøj da han ellers finder andre ting at gnave i men ellers er han en skøn dreng. Hverken Epona eller Leopold er unge kaniner men de har mange gode år tilbage, Leopold har begyndende gigt men trives fint så længe han ikke skal hoppe alt for højt.

Epona og Leopold

Kan du give Epona og Leopold et godt, trygt og blivende hjem? Så kontakt Guldborgsund Kaninhjem på email til bunny@outlook.dk eller via kaninhjemmets facebookside.