fbpx

Guldborgsund Kaninhjem

Kaniner til adoption på Guldborgsund Kaninhjem

Morten

Morten søger en familie som savner en huskanin. Han er bakketrænet og meget social. Morten kan godt lide at nusse og er glad for mennesker. Morten elsker sit legetøj, både det som skal gnaves i og kastes med. Hvis man sørger for, at han har ting han kan lege med, kan han underholde sig selv i timevis.

Morten

Morten har før boet i lejlighed og det trives han rigtig godt med. Han søger et hjem uden helt små børn og uden andre dyr, da høje lyde forskrækker ham. Morten blev 2 år d. 5. september.

Kan du give Morten et godt, trygt og blivende hjem? Så kontakt Guldborgsund Kaninhjem på email til bunny@outlook.dk eller via kaninhjemmets facebookside.

Jim og Jerry

Jim og Jerry

Her har vi to fantastiske kaniner, Jim og Jerry, på ca. 1 år. De to brødre er enormt aktive og nysgerrige og har derfor brug for en masse aktivering. Vi anbefaler et lukket udeområde med et isoleret hus til.
De er små dværgvæddere med satin/rex pels.
De kan godt lide højder og elsker kattetræ at klatre i. De er også begge meget madglade og Jim er lærenem og kommer når man kalder. Han gider ikke kæle, men det er fordi han har så meget krudt i røven og er meget utålmodig.
Jerry er døv og ser heller ikke så godt, men han finder stor støtte i sin bror, så længe de er sammen er alt godt.

I modsætning til Jim, så vil Jerry rigtig gerne ha nus og kæl. Han er meget kærlig og venlig og smider sig gerne op af dig, så han kan blive nusset.

 

De to brødre søger et hjem uden dyr. Da Jerry er døv er det vigtigt, han ikke skal forholde sig til fx katte og hunde. De er vant til børn, men må på ingen måde bæres på.

De er ikke så gode til at bruge toiletbakke, hvilket er grunden til, at de søger en udendørs fold at gå i. Det er også en fordel mht. til deres aktivitetsniveau, da de godt kan blive destruktive, hvis de keder sig. De er meget unge, så vi forventer, at de vil falde mere til ro med alderen.

Kan du tilbyde de to brødre et godt, trygt og blivende hjem? Så kontakt Guldborgsund Kaninhjem på email til bunny@outlook.dk eller via kaninhjemmets facebookside.

Epona og Leopold

Epona og Leopold

Epona har boet på kaninhjemmet on/of siden 2013, hun havde haft to hjem med små børn inden hun kom hertil. Epona er ikke tryg ved mennesker og foretrækker ro og et sted hun kan kalde sit eget. Epona får beroligende dråber og dufte som vi føler hjælper hende med at tackle hverdagen. Epona elsker Leopold. Leopold er tidligere huskanin, han er sød og social når han lige er faldet til. Desværre for Leopold flyttede hans ejer sammen med sin kæreste som ikke var tilfreds med ideen om en huskanin så Leopold var nød til at finde et nyt hjem. 

Leopold kræver noget aktivering i form af legetøj da han ellers finder andre ting at gnave i men ellers er han en skøn dreng. Hverken Epona eller Leopold er unge kaniner men de har mange gode år tilbage, Leopold har begyndende gigt men trives fint så længe han ikke skal hoppe alt for højt.

Kan du give Epona og Leopold et godt, trygt og blivende hjem? Så kontakt Guldborgsund Kaninhjem på email til bunny@outlook.dk eller via kaninhjemmets facebookside.

Anton og Penny

Anton og Penny

Anton er en af de sødeste kaniner som har været på kaninhjemmet. 

Anton og Penny er bedste venner og et fantastisk kaninpar. Hos den rette familie, vil de bringe uendeligt meget glæde og kærlighed med sig.

Anton er super social, elsker at nusse og få en masse opmærksomhed. Han tager alting meget roligt, han er en livsnyder som virkelig sætter pris på de gode ting. Som mad, nus og et varmt tæppe.

Anton er renlig og van til bakke, han elsker mennesker ligegyldig alder og søger en familie som har hjerterum til at gøre hans alderdom god. Anton er 7-8 år og han er bestemt ikke ung mere, men han har stadig så meget kærlighed at give til den rigtige familie. 

Vi overtog Anton fordi hans ejer udviklede allergi. Hun havde reddet ham fra dårlige forhold, så han har virkelig ikke nogen grund til at stole på mennesker, alligevel elsker han bare at være sammen med os. Hvis i er interesseret i min skønne lille dreng så skriv hvad i kan tilbyde.Antons veninde hedder Penny. Penny er meget forsigtig, men kan godt lide at blive kælet af dem hun kender godt. Hun har brug for nogle rolige omgivelser og en tålmodig familie. Penny er meget madglad og kan derfor godt blive arrig omkring fodringstid. Penny har før boet sammen med en hund, som var betydeligt mere glad for Penny end hun var for den. Derfor foretrækker Penny et hjem uden hund. 

Kan du give Anton og Penny et godt, trygt og blivende hjem? Så kontakt Guldborgsund Kaninhjem på email til bunny@outlook.dk eller via kaninhjemmets facebookside.

Emma

Emma

Emma er en meget særlig lille dame. Hun søger en familie som forstår hendes særheder og vil elske hende for dem. Hun har været møg forkælet hos os og vi har altid ladet hende få sin vilje. Hun ELSKER at nusse, særligt hvis hun kan ligge helt op af ens krop eller ben imens man nusser, men det er kun når Emma har tid til at nusse.

Emma en kanin man skal gøre sig fortjent til og hvis man fornærmer hende, får man den kolde skulder.

Men heldigvis er Emma meget, meget glad for mad og godbidder så hun kan godt bestikkes. Emma kan ikke lide andre kaniner eller andre dyr, så hun søger et liv hvor hun kan fortsætte med at være et forkælet enebarn som hun er van til. Emma er 8 år, men det kan man ikke mærke på hende hun er stadig frisk.

Kan du give Emma et godt, trygt og blivende hjem? Så kontakt Guldborgsund Kaninhjem på email til bunny@outlook.dk eller via kaninhjemmets facebookside.