Du kan sende en donation direkte til Akut-Teamet på Mobilepay

311658

(skriv AKUT i kommentarfeltet)

AKUT-TEAMET

En af Kaninværnets fornemste opgaver er at hjælpe kaniner i nød. I februar 2021 blev Kaninværnets Akutteam således etableret.
Formålet med Akutteamet er at hjælpe nødstedte kaniner, bl.ar.
– Sunde og raske kaniner, der står overfor aflivning.
– Kaniner, hvor ejer ikke kan have dem længere grundet pludselige livsændringer (f.eks. sygdom).
Når Kaninværnet beslutter at hjælpe en nødstedt kanin videre til et nyt, kærligt hjem, vil kaninen blive sat i pleje hos en af vores dygtige plejere. Kaninværnets Akutteam har et netværk af plejere fordelt i hele landet. Herefter sørger Kaninværnet for, at kaninen bliver neutraliseret og vaccineret, hvis den ikke allerede er det.
Udover at kaniner adopteret via Kaninværnets Akutteam altid er neutraliseret og vaccineret, er de også grundigt sundhedstjekket, og vurderet sunde og raske af en kaninkyndig dyrlæge.
Plejefamilierne spiller en meget vigtig rolle i adoptionsprocessen. Udover de har kaninerne i deres varetægt, skal de også sommetider socialisere kaninen (gøre den tam), aktivere den, tage den til dyrlæge om nødvendigt, og lære dens personlighed at kende, så vi i Kaninværnet kan finde den rette familie til kaninen.
Kaninværnets Akutteam har allerede fundet hjem til mange skønne kaninerne, og har løbende nye kaniner til adoption. Kunne du tænke dig at adoptere en kanin gennem Kaninværnet og give dem det kærlige hjem som de fortjener, så skriv en mail til AkutTeamet på akutteam@kaninvaernet.dk, og fortæl om dit hjem og hvad du kan tilbyde.
Har du ikke haft kanin før så hjælper Kaninværnet gerne med at sammensætte et ”startersæt” med toiletbakke, foder, hø osv. Det vigtigste er, at du er indstillet på at give dem masser af din tid og kærlighed.
Du er også velkommen til at skrive, hvis du har lyst til at hjælpe vores akutteam fx ved at være plejefamilie eller hjælpe med transport.

Se hvilke kaniner der søger hjem netop nu!