• By og postnummer: Føns, 5580 Nr. Åby, Fyn (transport til hele landet er muligt)
  • Navn: Bailey
  • Køn: Han
  • Født: Maj 2021
  • Neutraliseret: Ja, samt vaccineret og chippet ved Lillebælt Dyreklinik
  • Race: Dværgvædder
  • Inde/ude: Ude i stald (der er 6 grader i stalden, så han vil godt kunne blive udekanin i have nu)
  • Vægt: 2 kilo
Så er der kommet en ny kanin i pleje hos Kaninværnet.
Bailey kommer fra en familie, hvor datteren havde fået ham foræret i fødselsdagsgave. Bailey endte i et lille bitte bur, hvor han dårligt kunne vende sig, havde ingen menneskekontakt, og han blev fodret forkert. Efter nogle måneder hos vores plejer på Fyn, er han klar til adoption.
Herunder introducerer vi den skønne Bailey, og fortæller lidt om, hvad hans kommende familie kan vente sig. Kender du nogen, som skal til at have kanin, så slå et slag for Bailey.
Bailey er en sund og rask dværgvædder på omkring 8 måneder. Han har de smukkeste store blå øjne, og den fineste lysbrune pels. Bailey er sundhedstjekket, kastreret (ER hormonfri og klar til sammenføring), vaccineret og chippet hos dyrlæge Jule Bebe, Lillebælt Dyreklinik.
Bailey er glad alle årets dage – også weekender og helligdage. Han har et kæmpe livsmod og er ikke påvirket af hans triste start på livet. Han har meget krudt i måsen, og der skal helst ske noget, hvis du spørger Bailey. Han er meget lærenem og ret kvik. En ny familie kan med fordel træne tricks med ham, og godt med aktivering er altid godt.
Der skal stadig arbejdes med tillid og med at gøre Bailey endnu mere tam. Men han er en meget social kanin og nysgerrig på nyt, så med lidt tålmodighed (og godbidder), så vil han kunne blive en meget tillidsfuld kanin.
Bailey ELSKER mad, ELSKER godbidder, er absolut ikke kræsen, og han er rigtig god til at spise hø, så hans tænder bliver slebet som de skal.
Bailey skal til en ny familie, hvor der er en ven/veninde, han kan blive sammenført med. Han elsker at rende rundt i stalden hos plejer og snakke med alle Kaninhotellets feriegæster. Han er en social kanin. Vi vurderer, at han vil være den dominante i et forhold.
Bailey er ikke renligheden selv. Der bliver både skudt til højre og venstre i staldboks, hvor han bor. Vi vil derfor anbefale, at han (for)bliver udekanin.
Bailey vil godt kunne med børn, men det skal være børn, der er rolige omkring ham, og tålmodige med ham. Børn som forstår og respekterer hans grænser.
Kaninværnet kan garantere en nye familie, at de vil få en trofast ven for livet i Bailey. Han krydser alle fusserne for, at der viser sig en familie, der vil elske ham meget snart.
Kunne du tænke dig at adoptere Bailey, og give ham det kærlige hjem han fortjener, så skriv en mail til akutteam@kaninvaernet.dk, og fortæl om dit hjem, og hvad du kan tilbyde. Det vigtigste er, at du er indstillet på at give ham masser af din tid og kærlighed.
Kaninværnet søger med lys og pandelygte efter plejere i hele landet. Kunne du tænke dig at høre mere om at være plejer, send en mail til akutteamkoordinator, Sara Lee Olsen på akutteam@kaninvaernet.dk.