Da Jim og Jerrys tidligere ejers boligsituation har ændret sig, har hun set sig nødsaget til at bortadoptere de to skønne drenge. De er bedste venner og uadskillelige og SKAL derfor adopteres sammen.
Begge er kastreret, vaccineret, sundhedstjekket, chippet ved Falke Dyreklinik, og forsikret ved Agria – forsikringen kan overflyttes til nye ejer. De er 1 år og 9 måneder gamle. Racemæssigt er de en blanding af dværgvædder og rex med satinpels, og begge har de de smukkeste blå øjne.
Personlighed(er)
To dejlige drenge med krudt bagi! De er nysgerrige, opsøgende og følger med i ALT hvad du foretager dig.
Jim er den eventyrlystne type, som gerne skal udforske hele lejligheden hver dag, og laver zoomies og binkies inden han kaster sig ned i et flop for at slappe af. Jerry tager tingene mere stille og roligt. Han følger Jim noget af vejen rundt i lejligheden, men vil allerhelst bare floppe og nusse – enten med brormand eller sine mennesker. Jim har sjældent tid til at nusse med mennesker, men putter gerne med Jerry.
Aktivering
De er begge nemme at aktivere og særligt glade for at gnave, grave og hoppe op på ting. Jim er super klog og kan nemt regne alt det aktivitetslegetøj ud og bruger det flittigt. Jerry er er ikke helt så skarp, men dog klog nok til at vente tålmodigt på, at brormand får maden ud til ham. De er kronisk sultne og derfor yderst madmotiverede og nemme at træne. De er glade for at gnave i deres naturmåtter, pilebroer, papkasser og for at grave i håndklæder og tæpper.
Renlighed
De er 99% renlige. Der bliver udelukkende tisset i bakken, og de fleste pøller rammer også toilette eller i hvert fald meget tæt på – og så kan der jo smutte et par ”prutter”, når man spæner rundt og lave krumspring.
De er bange for…
Jim kan være lettere nervøst anlagt og reagerer på høje, pludselige lyde. Han er ikke fan af løft. Jerry accepterer løft og håndtering, men er heller ikke fan. De finder tryghed i hinanden, hvis de bliver forskrækkede.
De har begrænset erfaring med børn, og er ikke glade for hurtige bevægelser. De er dog begge nysgerrige, når bare børnene sidder eller ligger på gulvet – særligt, hvis der er godbidder i farvandet. De er ikke vant til at omgås andre dyr, hvorfor det ikke umiddelbart anbefales, at den kommende ejer har andre dyr.
Foder/hø
De spiser begge masser af hø og laver de fineste store pøller. De er bestemt ikke kræsne, når det kommer til pellets og diverse grønt. De er virkelig madglade, kronisk sultne og forsøger gerne at snuppe hinandens mad.
Helbred
Jerry har lidt tendens til potesår på hælene (klassisk rex), som man skal være obs på. Han skal derfor primært have tæpper af naturmateriale som underlag, og han har Wrabbit Socks, som kan bruges, ved optræk til potesår. Jerry har desuden nedsat hørelse. Ellers er begge fuldstændigt sunde og raske.
Vi kan garantere, at Jim og Jerry vil højne humøret og bidrage med livlighed hos deres nye familie og give masser hyggestunder.
Kunne du tænke dig at adoptere Jim og Jerry og give dem det kærlige forevigt hjem, de fortjener, så skriv en mail til akutteam@kaninvaernet.dk, og fortæl om dit hjem, og hvad du kan tilbyde. Det vigtigste er, at du er indstillet på at give Jim og Jerry masser af din tid og omsorg.
Kaninværnet søger med lys og pandelygte efter plejere i hele landet. Vil du høre mere om at være plejer, så kontakt akutteamkoordinator, Sara Lee Olsen på akutteam@kaninvaernet.dk.
Hvis I gerne vil støtte Kaninværnets arbejde med at hjælpe nødstedte kaniner, kan I melde jer ind i foreningen for 150 kr. om året eller donere et valgfrit beløb via MobilePay på 311658. Hvert et medlem, hvert et beløb uanset størrelse, har betydning.