By og postnummer: 3520 Farum (transport til hele landet er muligt)
Navn: Pixie
Køn: Hun
Race: Rex
Alder: 3,5 år
Neutraliseret: Ja, samt sundhedstjekket, vaccineret ved Dyrlægehuset Farum/Kaninklinikken.
Inde/ude: Inde
Så er der kommet en ny kanin i pleje hos Kaninværnet.
Kaninværnet blev forleden kontaktet af en familie, der med stor sorg i hjertet må bortadoptere deres højtelskede, Pixie. Den nye lejeforening, familien skal flytte til medio december har mod forventning sagt nej til familien om at måtte medbringe Pixie selvom man godt må holde smådyr. Pixie søger derfor med lys og lygte, gulerødder og høbidder efter en ny, fantastisk familie, som er hende lige så dedikerede som nuværende ejere. Slå gerne et slag for skønne Pixie ved at dele opslaget.
Pixie er en sund og rask rex kaninpige på snart 3,5 år. Hun er det smukkeste syn med sine flotte aftegninger i pelsen. Pixie er neutraliseret og øremærket, hun har fået alle vaccinationer, og har altid været tilknyttet Dyrlægehuset Farum/Kaninklinikken. Hun er desuden forsikret hos Agria, og den forsikring kan blive overdraget til en ny familie.
Pixie har det fineste sind og er helt sin egen. Hun er en kælepot på hendes præmisser, hun er meget loyal overfor sin familie, hun er glad kanin og viser gerne sin glæde. Hun er renlig (okay, en pølle kan være blevet lidt forvirret på vej til toilettet, men 99%), og hun er stædig som kaniner er flest. Kort sagt hun er helt fantastisk.
Pixie elsker at lege, hun kan lidt kommandoer med klik, gå i sele, elsker aktivitetslegetøj, så en ny familie kan lige så godt finde aktivitetslegetøjet frem nu.
Pixie vil sagtens kunne sammenføres med en ven, hun kan udfordre den store verden med.
Pixie er god til børn, men trækker sig også, når det bliver for meget eller siger fra med et lille grynt. Det er vigtigt, at børnene fra start lærer hendes grænser og respekter dem. På den måde vil hele familien få en loyal ven resten af livet.
Pixie tåler ikke korn-produkter. Hun spiser som pillefoder Selective Natural Grain Free som blandt andre PetDK forhandler, og der findes mange kornfrie godbidder. Alt i alt giver det ikke Pixie et mindre fantastisk liv, eller er besværligt for ny ejer.
Pixie er den dejligste kanin – nu mangler vi bare et nyt, dejligt hjem til hende. Er det dig? Vi kan garantere en ny familie, at i Pixie får du/I en loyal ven for livet.
Kunne du tænke dig at adoptere skønne Pixie, og give hende det kærlige forevigt hjem hun fortjener, så skriv en mail til akutteam@kaninvaernet.dk, og fortæl om dit hjem, og hvad du kan tilbyde. Det vigtigste er, at du er indstillet på at give Pixie masser af din tid og omsorg.
Kaninværnet søger med lys og pandelygte efter plejere i hele landet. Vil du høre mere om at være plejer, så kontakt akutteamkoordinator, Sara Lee Olsen på akutteam@kaninvaernet.dk