Så er det blevet tid til generalforsamling i Kaninværnet.
 
2019 var et travlt år for Kaninværnet, hvor vi fik lavet Kaninklubben, designet og trykt materialer, uddelt tusindvis af foldere og flyers omkring kaninvelfærd, og startet nogle spændende samarbejder. Vi er nu ved at lægge planen for 2020, og vi har nogle spændende projekter i støbeskeen.
Kunne du tænke dig at høre mere om hvad vi har lavet sidste år, og vores målsætning for 2020 – og kunne du tænke dig at give dit eget input til hvordan Kaninværnet kan hjælpe de små bedst muligt? Så bør du overveje at deltage i vores generalforsamling!
 
Generalforsamlingen afholdes d. 29. marts kl.: 13.00 i Nykøbing Falster. Den præcise adresse vil afhænge af tilslutningen, og bliver derfor meldt ud på et senere tidspunkt.
For at deltage i generalforsamlingen skal du være medlem af foreningen. Indmelding i foreningen og tilmelding til generalforsamlingen sker på vores nye medlemsportal her på hjemmesiden (som nu også accepterer MobilePay). Der er et link til medlemsportalen i toppen af hovedsiden. Tilmelding til generalforsamlingen kræver et depositum på 100 kr. som vil blive returneret ved fremmøde. Dette skyldes, at vi ikke vil risikere at bruge foreningsmidler på lokaleleje hvis fremmødet ikke modsvarer tilmeldingerne. Vi sørger for lidt vådt og tørt til de deltagende.
Bestyrelsen håber på at se en masse kaninvenner.