Støt nu

SMUKKE FRK. RITA SØGER NY, KÆRLIG FAMILIE – ER DET DIG ELLER EN DU KENDER?

Rita

 • Alder: 2 år
 • Køn: Hun
 • Race: Blanding, løve
 • Neutraliseret: Ja
 • Sundhedstjekket: Ja
 • Vaccineret: Ja
 • Inde/ude: Udekanin

 • Daugård, Jylland

Om Rita

Rita kom til os sammen med sin bedste ven Tom. Tom døde desværre kort tid efter, de var kommet i pleje, og nu er Rita alene. Hun er så klar til at finde et nyt kærligt forevigt hjem, hvor hun kan slå rod og få masser af kærlighed 💕🥰.

Frk. Rita er en sund og rask kanin i sin bedste alder (estimeret til 2 år). Hun er stadig en ungkanin ❤️. Hun er steriliseret, vaccineret og chippet.

Rita har en løvemanke så flot og fyldig, og ører, der har deres helt eget liv. Ørerne vender ofte i hver sin retning – tit lidt frem over hendes øjne, så hun har svært ved at se 👀🦁😅.

Rita er en opsøgende og nysgerrig kanin – sommetider skal hun lige se folk an før hun vil “snakke” og nusse. Hun har et dejligt sind. Hun er rolig, hviler i sig selv, og der skal meget til at slå hende ud 🥊.

Rita ved, hvor toilettet er. Hun er renlig til topkarakter 💩💯. Hun er en kæmpe fan af hø, og leverer de flotteste kaninpøller i toilettet.

Hun elsker også at gnave og grave. Så ny familie skal huske at give godt med grene, en gravekasse og aktivering til frk. Rita.

Hos plejer bor Rita i en stald. Vi vurderer, at hun både vil kunne trives som udekanin og indekanin. Hvis hun skal være udekanin, skal det være med en kaninven 🐇.

Rita har været bondet før (med Tom). I det parforhold havde Rita bukserne på, så en ny kaninven skal være underdanig.

Hun kan også med børn så længe, de respekterer, når nok er nok! 👩‍👧‍👦

Hjælp gerne skønneste Rita med at finde sin forevigt familie ved at dele adoptionsopslaget ❤️💚💜.

Adoption fra Kaninværnet kræver medlemskab (150 kr. om året) og et adoptionsgebyr på 500 kr.

Bliv medlem af Kaninværnet for 150 kr. om året og støt vores AkutTeams arbejde med at redde kaniner som dejlige Rita.

Kunne du tænke dig at adoptere Rita?

Send en mail på akutteam@kaninvaernet.dk og fortæl os om dig, din familie og hvad du kan tilbyde kaninen. Det vigtigste for os, er at du er indstillet på at give masser af din tid og kærlighed.

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tom
  WordPress Cookie Plugin af Real Cookie Banner