Kaninværnets første akutplads er blevet besat af Skipper. Han skulle have været aflivet, men har fundet en plejeplads hos Kaninværnet. Han er en skøn og charmerende kanin, og enhver familie vil være heldige at have ham. Han er nu oppe til adoption. Herunder introducerer vi Skipper, og fortæller lidt om hvad hans kommende familie kan vente sig. Kender du nogen som skal til at have kanin, så slå et slag for Skipper.

Skipper

Skipper er en sød, flot og fræk toårig Fransk Vædder som vejer 4,6 kg. Han er meget social og opsøgende, og han elsker at være i nærheden af mennesker. Han er glad og vil gerne kæles, men er stadig lidt forsigtig, og ved at vende sig til at blive nusset på hovedet. Er der godbidder i farvandet kan han dog bestikkes til det meste. Han er en eventyrlysten kaospilot, hvilket er sjovt og sætter gang i hjemmet. Til gengæld kræver han en del plads. En løbegård vil ikke være tilstrækkeligt til Skipper. Han skal kunne færdes relativt frit og udfolde sig. Samtidig skal man være forberedt på, at Skipper er lidt af en Houdini, der nyder at finde kreative måder at komme op i vindueskarmen – og han forcerer gerne et hegn hvis det blokerer for godbidderne.

Skipper vil gerne på opdagelse i haven, men han nyder også at dase indenfor; på steder hvor han samtidig kan spejde efter godbidder. Han er helt renlig, og krydser gerne flere rum for at komme til toiletkassen. Samtidig er han ikke destruktiv, og han udviser umiddelbart ingen interesse for at gnave i tapet eller fodpaneler. Han foretrækker at gnave i friske grene. Til gengæld synes han det er enormt skægt at bide i ledninger, og man skal derfor være særligt opmærksom på, at alle ledninger er sikret ordentligt.

Han er en sund kanin der spiser masser af hø. Han har ingen sundhedsproblemer. Som andre store vædderkaniner bør han dog have dryppet ører nogle gange om måneden. Det kan nemt gøres hjemme på stuegulvet på under et minut.

Skipper leder efter en sød kæreste, som vil med på eventyr og som vil nusse når menneskerne ikke er hjemme. Har du ikke allerede en potentiel kæreste til Skipper, så kan Kaninværnet evt. hjælpe med at finde et godt match.

Kunne du tænke dig at adoptere Skipper, og give ham det kærlige hjem som han fortjener, så skriv en mail til rsn@kaninvaernet.dk med emnet ’Skipper’, og fortæl om dit hjem og hvad du kan tilbyde Skipper. Har du ikke haft kanin før så hjælper Kaninværnet gerne med at sammensætte et ”startersæt” med toiletbakke, foder, hø osv. Det vigtigste er, at du er indstillet på at give Skipper masser af din tid og kærlighed.