SKØNNE BELLA ER TIL ADOPTION

Bella og Bellas søster Boline blev adopteret sammen for nyligt, men efter slåskamp, og efter aftalte med vedkommende, som adopterede dem, besluttede vi, at de 2 søstres veje skulle skilles. Vi vurderer, at de sagtens kan trives uden hinanden, da de er meget forskellige. Bella søger derfor nyt hjem. Bella befinder sig lige nu hos vores plejer, Marie Petersen, på Falster.

Herunder gen-introducerer vi Bella, og fortæller lidt om, hvad hendes kommende familie kan vente sig. Kender du nogen som skal til at have kanin, så slå et slag for skønne Bella. Hun fortjener i dén grad et kærligt hjem.

Bella er angiveligt født d. 18. marts i år. Bella og hendes søster blev afleveret i en skotøjsæske til Kaninværnet og var ikke i god forfatning grundet forkert foder. I dag er Bella sund og rask, steriliseret, vaccineret, chippet og endda forsikret hos ETU. Hun er smukkere end smuk med sin flotte, sorte pels og lidt af en drøm af en kanin.

Bella elsker sine mennesker, er meget social – sommetider så social og kontaktsøgende, at hun går i vejen, så man er ved at falde over hende. Men Bella vil bare gerne have opmærksomhed og masser af nus, gerne på hele kroppen.

Hun har den dejligste og kærligste personlighed. Er meget aktiv. Hun elsker at hoppe op på ting, så vær forberedt på, at dine vindueskarme ikke længere er dine, men Bellas, og er hun udekanin, skal løbegården sikres godt i højden. Godt med aktivering som grene og foderbold er også en god idé.

Bella vil have godt af en ven. Hun vil elske at gå på opdagelse og lave spilopper med en ven. Hun vil i følge Freyja Lykke Larsen, som har haft Bella i pleje siden hun var 6 uger, forsøge at blive den dominante i et forhold.

Bella er pt udekanin i en stald, men kan med langsom tilvænning af temperatur blive indekanin. Hun vil trives både som inde og udekanin. Hun er renlig.

Kunne du tænke dig at adoptere Bella, og give hende det kærlige hjem som hun fortjener, så skriv en mail til akutteam@kaninvaernet.dk, og fortæl om dit hjem, og hvad du kan tilbyde. Det vigtigste er, at du er indstillet på at give hende masser af din tid og kærlighed.

Du er også velkommen til at skrive, hvis du har lyst til at hjælpe vores akutteam ved at være plejefamilie eller hjælpe med transport. Vi søger specielt plejefamilier i Jylland.

Hvis I gerne vil støtte Kaninværnets arbejde med at hjælpe nødstedte kaniner, kan I melde jer ind i foreningen for 150 kr. om året eller donere et valgfrit beløb via MobilePay på 311658.