• By og postnummer: Svendborg, 5700 (transport til hele landet er muligt)
  • Navn: Bob
  • Køn: Han
  • Alder: 2 år
  • Neutraliseret: Ja, samt sundhedstjekket, vaccineret og chippet.
  • Race: Blandingsrace
  • Inde/ude: Inde
Det par, der tidligere adopterede Bob fra Kaninværnet, deres livssituation har ændret sig drastisk, og derfor ser de sig nødsaget til at finde Bob et andet forevigt hjem. Det er dog ikke uden følelser og tårer, da Bob er højtelsket af dem.
Kender du nogen, som skal til at have kanin eller søger en ven til deres nuværende hunkanin, så slå et slag for flotte Bob. Han fortjener det allerbedste.
Bob er en 4 kilo flot kaninfyr. Han er 2 år, og er derfor fuldt udvokset. Han er en skøn blanding af forskellige store kaninracer. Bob er kastreret, chippet og vaccineret.
Bob elsker, at der sker noget, og hvis husets beboere ikke sætter gang i løjerne, gør Bob det. Han elsker at bruge de stærke bagben til at hoppe højt – rigtigt højt – og strække benene i spurt på både kort- og langdistancen. I løbet af en dag, får han undersøgt alt, hvad der er at undersøge, fra kælder til kvist. Bobs nysgerrighed, gør, at han vil elske, at hans nye familie vil lære ham tricks og aktivere ham, så han kan få brugt sin kloge hjerne og megen energi.
Bob er en 4 kilo tung nussegøj, og han kommer gerne og puffer med snuden for lidt ekstra nus og opmærksomhed. Jo mere nus, jo bedre, er Bobs motto. Han er en meget omsorgsfuld og kærlig kanin, og har et helt fantastisk sind. Bob vil trives i en familie med lidt ældre børn (7+), der respekterer hans grænser og ved, hvornår nok er nok. Vi vurderer, at Bob egner sig bedst som frikanin indenfor.
Bob er vild med Burgess foder med mint, og kan næsten ikke få nok. Ligeledes er han rigtig glad for gulerødder, æble, banan og småting som persille osv. Han er generelt glad for det meste grønt. Han er lidt kræsen, når det kommer til snacks, så dér skal man prøve sig lidt frem. Han spiser MEGET hø i løbet af dagen, og drikker også meget vand, så der skal fyldes op et par gange om dagen. Han har ikke nogen specifikke præferencer, hvad angår hø.
Bob er 99% renlig, og han bruger sit toilet til UG. Dog kan der ske et lille uheld, at én eller 2 pøller triller ud, når han er i gang med en leg eller sprinter rundt i boligen. Det kan jo ske for selv den bedste kanin.
Bob skal til et hjem, hvor man enten har mulighed for at have ham alene med masser af kærlighed og opmærksomhed fra sine mennesker, eller hos en familie, der vil sammenføre ham med en veninde. Bob er en meget alsidig kanin, og har gode muligheder for bonding, hvis det rigtige match findes.
Vi kan garantere, at Bob vil bringe liv og glade dage hos sin nye familie og overøse børn såvel som voksne med masser af kærlighed.
Kunne du tænke dig at adoptere Bob, og give ham det kærlige forevigt hjem han fortjener, så skriv en mail til akutteam@kaninvaernet.dk, og fortæl om dit hjem, og hvad du kan tilbyde. Det vigtigste er, at du er indstillet på at give ham masser af din tid og kærlighed.