Så er der kommet en ny kanin i pleje hos Kaninværnet. Kaspers mor er ulykkeligvis blevet terminalt syg, og har kun meget kort tid tilbage at leve i. Hun kontaktede derfor fortvivlet Dyrlægehuset Farum, for at høre om de kunne hjælpe. De kontaktede så Kaninværnet, og vi tilbød naturligvis med det samme at hjælpe. Tragedien er rigeligt stor, uden at Kasper skal ende op på et internat eller som kastebold. Kaspers mor er meget bekymret for, om Kasper ender op med at få det godt, efter hun er taget herfra. Vi håber derfor kraftigt på, at vi kan finde en adoptivfamilie til ham, så han kan få den tryghed som han fortjener i kølvandet på en turbulent tid. Vi krydser fingre for, at vi finder en familie i tide, sådan at Kaspers mor kan få vished om, at Kasper får det godt. Kasper er allerede oppe til adoption, og han bliver lagt på hjemmesiden hurtigst muligt.

Herunder introducerer vi Kasper, og fortæller lidt om hvad hans kommende familie kan vente sig. Kender du nogen som skal til at have kanin, så slå et slag for Kasper.

Kasper

Kasper er en sød, flot og fræk vædderblanding på 4 år og 10 mdr. Han er med sine 2,9 kg. Til den store side (man er vel en slikmund). Han er vaccineret og chippet, og hans helbred er godt. Som så mange andre vædderkaniner, så har han lidt problemer med ørevoks, men han har netop afsluttet sit behandlingsforløb, og prognosen er god.

Kasper har et meget roligt og godmodigt temperament, og han er meget opsøgende og nysgerrig. Han elsker nus, og er ikke bange for at give kys retur. Han håndterer fint at blive løftet, og han trives fint med store børn.

Som nævnt så er Kasper en regulær slikmund, og hans nye familie vil skulle kæmpe med at stå imod hans charme, når han insisterende tigger godbidder til den store guldmedalje. Det kræver sin kaninven at sige nej til sådan en lækker pelstot

Kasper er på mange måder en perfekt kanin. Han er alt det, som de fleste kommende kaninejere ønsker sig: en glad, kælen og nysgerrig kanin. Den der adopterer ham er en heldig kartoffel, så hvis du påtænker at få (endnu) en kanin, så finder du sandsynligvis ikke et bedre bud på de danske internater pt.

Kunne du tænke dig at adoptere Kasper, og give ham det kærlige hjem som han fortjener, så skriv en mail til akutteam@kaninvaernet.dk, og fortæl om dit hjem og hvad du kan tilbyde Kasper. Har du ikke haft kanin før så hjælper Kaninværnet gerne med at sammensætte et ”startersæt” med toiletbakke, foder, hø osv. Det vigtigste er, at du er indstillet på at give Kasper masser af din tid og kærlighed.