Kaninværnet har fået endnu en kanin i pleje. Byd velkommen til Musling.

Musling søger et nyt kærligt hjem, da hendes ejer ikke har mulighed for at beholde hende, og det er akut. Musling er den smukkeste dværgvædder med de fineste sort/hvide aftegninger. Hun er steriliseret, sund og rask, vaccineret og i sin bedste alder, 6 år. Hendes kampvægt er misundelsesværdig perfekt, 1.9 kilo. Musling afventer chipning.

Det vil være en underdrivelse at beskrive Musling som glad for nus. Musling er prinsessen af nus og hygge under dynen med sin familie. Hun kan ikke få nok, og opsøger det gerne selv, hvis hun synes hendes mennesker er for langsomme. Hun har det mest kærlige og rolige sind, og hun nyder at vise sin familie, at hun elsker dem med kys på næsen. Hendes rolige sind betyder bl.a., at hun tager turen til dyrlægen i stiv pote og høje lyde er ikke noget, der skræmmer frøkenen.

Musling er vandt til at være inde frikanin, og det skal hun fortsætte med. Hun elsker dog at komme udenfor og udforske den store verden i sele. Selve processen med at få sele på, er hun ikke fan af, men det glemmer hun så snart, hun er på græs.

Hun er renlig til UG med ét lille forbehold. Pøller og tis ryger i toiletbakken – dog kan der for selv den bedste og kærligste kanin ske uheld, når man hygger med mor i sengen, og toilettet synes MEGET langt væk fra mors kærlige nus og varme dyne.

Musling elsker at blive aktiveret med legetøj, og hun kan bedst lige det enkle og hjemmelavede. Så Muslings nye familie kan godt begynde at gemme toiletruller, papkasser, bølgepap, så Musling kan rode efter snacks i papkasserne, toiletruller etc. Hun elsker at gemme sig i en papkasse og hoppe op på ting, f.eks. har hun haft et kattetræ som udkigspost.

Musling er et madøre, og hun har udviklet en effektiv snackradar, så hun på kilometers afstand ved, når det er snacktid, og ikke mindst, hvor godbidderne er gemt. Muslings ynglingssnack er gulerødder, banan, vandmelon, blåbær og jordbærblade. En lækker frisk æblegren siger Musling heller aldrig nej tak til. Musling har ikke kun en snackradar. Hun spotter også lækre ledninger på lang afstand, så ny familie skal sørge for at kaninsikre hjemmet godt.

Musling er forsøgt bondet et par gange uden succes. Vi vurderer, med den historik Musling har med flere bonding-forsøg, at hun skal til et hjem uden andre kaniner, og hvor familien har tiden og lysten til at give hende masser af opmærksomhed og omsorg. Hvis hun skal til et hjem med børn, skal det være store børn (14+), der fra start lærer at respektere, at hun f.eks. ikke er glad for at blive løftet.

Vi kan garantere, at Musling vil overøse sin nye familie med kærlighed og en masse våde næse-kys – hun er bare så fin.

Kunne du tænke dig at adoptere Musling, og give hende det kærlige forevigt hjem hun fortjener, så skriv en mail til akutteam@kaninvaernet.dk, og fortæl om dit hjem, og hvad du kan tilbyde. Det vigtigste er, at du er indstillet på at give hende masser af din tid og kærlighed.