Kaninværnets Akutteam byder en ny kanin velkommen. Ninja var indleveret til aflivning, men klinikken kontaktede vores Akutteam og der blev handlet hurtigt. Hun er nu indlogeret hos en af vores skønne plejefamilier, indtil hun finder det helt rigtige forevigt-hjem. Ninja er en skøn og charmerende kanin, og enhver familie vil være heldige at have hende. Hun er nu oppe til adoption. Herunder introducerer vi Ninja, og fortæller lidt om hvad hendes kommende familie kan vente sig. Kender du nogen som skal til at have kanin, eller som mangler en kaninven til deres hankanin, så slå et slag for Ninja.

Ninja

Hils på Ninja! En vidunderlig lille rex dame på 2,5 kg. Hun er 10,5 måned gammel. Hun er glad for nus og tolererer håndtering af erfarne hænder. Hendes korte sorte rexpels gør hende ekstraordinært smuk og blød som en drøm. Hun er virkelig nydelig. Pelsen er samtidig en fordel ift. fæld, da rexkaninerne fælder mindre overvældende end gængse kaninracer.

Hun har sunde tænder og ører, og er generelt sund og rask. Hun har imidlertid hæltrykninger på begge sider, som desværre er en del af pakken hos rexkaniner. Der er dog ingen sår eller smerter, så man skal bare være opmærksom på at hun har nogle bløde underlag at løbe på, og at hun ikke får for lange negle eller bliver overvægtig. Ved korrekt almindelig pleje så bør hæltrykningerne ikke være en udfordring, og er ikke noget man som kommende ejer skal være nervøs over.

Hun bruger toiletbakken og er fuldstændig renlig. Hun er til gengæld glad for at gnave, hvilket kan gå ud over paneler og andet godt i hjemmet, hvis man ikke tilbyder tilstrækkelig gnaveaktivering i form af grene og lign. Det er værd at være opmærksom på, så man kan tage sine forholdsregler omkring inventar som man er øm over. Her vil det også være en fordel hvis Ninja har adgang til en have. Alternativt vil Ninja sandsynligvis fungere godt som udekanin, forudsat at hun sammenføres med en kaninven, og bor i en voliere eller andet stort sikret område. Et ”kaninbur” er aldrig tilstrækkeligt.

Ninja er vant til børn, men har ikke mødt andre dyr eller artsfæller i sit tidligere hjem. Hun er dog neutraliseret og hormonfri, så hun er klar til at blive sammenført med en ny ven. Hun vil helt sikkert have gavn af en kæreste, som vil med på eventyr og som vil nusse når menneskerne ikke er hjemme. Har du ikke allerede en potentiel kæreste til hende, så kan Kaninværnet evt. hjælpe med at finde et godt match.

Kunne du tænke dig at adoptere Ninja, og give hende det kærlige hjem som hun fortjener, så skriv en mail til akutteam@kaninvaernet.dk, og fortæl om dit hjem og hvad du kan tilbyde hende. Har du ikke haft kanin før så hjælper Kaninværnet gerne med at sammensætte et ”startersæt” med toiletbakke, foder, hø osv. Det vigtigste er, at du er indstillet på at give Ninja masser af din tid, plads og kærlighed.