Så er der kommet en ny kanin i pleje hos Kaninværnet.
Storm er en sej ung dværgvædder med en misundelsesværdig flot kampvægt på 2,1 kilo. Han søger nyt forevigt hjem, da tidligere ejer akut måtte bortadoptere ham, eller aflive ham. Storm er kastreret og afventer vaccination og chipning. Han er 9 måneder gammel.
Herunder introducerer vi Storm, og fortæller lidt om, hvad hans kommende familie kan vente sig. Kender du nogen, som skal til at have kanin, så slå et slag for seje Storm.
Storm er som en lavine af sne, der kommer vrimlende, og hvor man bare må overgive sig til hans charme, selvtillid og kæmpe livsglæde. Han er et energibundt af rang. Han er her der og allevegne. Han sidder ikke stille længe ad gangen.
Storm vil trives både som inde og ude frikanin. Han elsker at grave, så skal han være inde, skal hans nye familie sørge for gravemulighed. Vigtigt er også – uanset om han skal være inde eller udekanin – at sørge for godt med aktivering og god plads, så han kan få brændt noget af krudtet af.
Storm er meget opsøgende overfor sine mennesker, og han elsker, hvis man ligger på gulvet, og han kan hoppe rundt på én eller dutte for opmærksomhed. Han kan også lide nus, men han har for meget krudt bagi til at sidde stille alt for længe ad gangen.
Storm er døv. Kaniner kan sagtens leve et fantastisk liv uden at kunne høre. Som ejer skal man blot lære at melde sin ankomst, bruge f.eks. vink, når man vil tilkalde ham m.v. Støj fra støvsugeren eller fra fyrværkeri bliver ikke noget problem.
Vi vil anbefale, at en ny familie tager Storm til ½ årligt sundhedstjek som anbefalet af kanindyrlæger. Hængeørerkaniner kan ofte have svært ved at komme af med deres ørevoks. Det er vigtigt at opdage i tide.
Storm er 100 procent renlig. Han elsker dog at grave i sit toilet, så det skal have høje kanter, hvis man ikke vil have det ud over det hele. Hos plejer elsker han desuden at sove i sit toilet, trods flere andre bløde sovesteder.
Vi vil anbefale, at Storm bliver sammenført med en ven. Han er meget nysgerrig på en stille og rolig måde overfor plejers andre kaniner. Han vil elske at få en ven, han kan gå på opdagelse med. Storm vil godt kunne blive adopteret af en familie med større børn (10+), der lærer at respektere hans grænser, og at han kan blive forskrækket, da han er døv.
Vi kan garantere, at Storm vil skabe liv og glade dage hos hans nye familie og fremkalde smil og latter med alle hans skøre påfund.
Kunne du tænke dig at adoptere skønne Storm, og give ham det kærlige hjem han fortjener, så skriv en mail til akutteam@kaninvaernet.dk, og fortæl om dit hjem, og hvad du kan tilbyde. Det vigtigste er, at du er indstillet på at give ham masser af din tid og kærlighed.
Kaninværnet søger med lys og pandelygte efter plejere i hele landet. Kunne du tænke dig at høre mere om at være plejer, send en mail til akutteamkoordinator, Sara Lee Olsen på akutteam@kaninvaernet.dk.