Så er der kommet to nye kaniner i pleje hos Kaninværnet.

Forestil dig, at dit liv tager en så drastigt drejning, at du bliver nødt til at opgive det, du har allerkærest? Familien, der kontaktede os for et par dage siden, stod i en håbløs situation, og den eneste løsning var at sige farvel til deres højtelskede kaniner, Yuki og Kaki.

Herunder introducerer vi Yuki og Kaki, og fortæller lidt om, hvad deres kommende familie kan vente sig. Kender du nogen, som skal til at have kanin, så slå et slag for de to skønne banditter.

Yuki (hvid, dværgvædder) og Kaki (brun, løvehoved) er to underskønne og charmerende kaniner i deres bedste alder. De er sunde og raske, neutraliseret, vaccineret og chippet. De er pot og pande, og de skal ud til en ny, kærlig familie sammen til et liv som inde frikaniner. Det eneste, der kan skabe lidt venskabelig splid mellem de to banditter er snack. Hvad Yuki spiser, vil Kaki også smage. Får Yuki banan eller frisk dild, som er favoritterne, er Kaki lige i hælene.

Yuki og Kaki er nok det nærmeste, vi kommer kaninernes svar på det amerikanske basketball dreamteam. De er hver især fantastiske, men spiller hinanden endnu bedre. De er renlige til UG, kryds og slange, de er meget nysgerrige og kan nemt aktiveres. Deres nye familie vil sagtens kunne øve tricks med dem.

En ny familie skal forvente, at privatliv er noget man har, når man ikke er hjemme. Yuki og Kaki er lige præcis dér, hvor deres mennesker er. De er meget sociale og meget opsøgende. Begge elsker nus, og de skal nok tilkendegive, hvis de ikke har fået nok. De er nogle kærlige banditter, som viser deres familie stor hengivenhed.

De er vandt til små børn. De går deres vej, hvis nus bliver for meget eller for voldsom. Yuki og Kaki har ikke levet sammen med andre dyr, men vi vurderer med en blid sammenføring vil det godt kunne lade sig gøre.

Yuki
Yuki (hvid) er en sød og rolig pige på 6 år. Hun ELSKER at blive nusset og nusser (slikker) gerne tilbage. Hun er rigtig dygtig til at holde sig til sit toilet og bider kun i tæppet, hvis man har været for dårlig til at skaffe nye grene eller andre bidemuligheder. Hun elsker at sidde, hvor hendes mennesker er og er meget dygtig til at finde ud af, hvad hun må og ikke må. Hun er ikke bange for noget. Selv en robotstøvsuger, er hun fuldstændig ligeglad med og venter tålmodigt til, at den vender om. Yuki er den kæreste og sejeste hyggetrold.

Kaki
Kaki (brun) er en meget aktiv dreng på 4,5 år. Han elsker også at blive nusset. Han klister sig op ad Yuki og finder tryghed hos hende, når han bliver bange (for støvsugeren). Han kan godt lide at hoppe op på ting, og han er god til det. Han er også rigtig dygtig til at gå på toilet de rette steder, men har tendens til at hoppe meget kraftigt ud af bakken, så der ryger nogle spejderhagl med. Han er som langt de fleste kaniner ikke fan af at blive løftet, men accepterer det, når der er behov for det. Han ELSKER æblegrene og at bide i pap og træ. Han er meget legesyg, og laver tit bukkespring, når han får nyt legetøj. Han er intet mindre end en fantastisk dreng.

Kunne du tænke dig at adoptere Yuki og Kaki, og give dem det kærlige hjem de fortjener, så skriv en mail til akutteam@kaninvaernet.dk, og fortæl om dit hjem, og hvad du kan tilbyde de to skønne kaniner. Det vigtigste er, at du er indstillet på at give Yuki og Kaki masser af din tid og kærlighed.

Kaninværnet søger med lys og pandelygte efter plejere i hele landet. Kunne du tænke dig at høre mere om at være plejer, send en mail til akutteamkoordinator, Sara Lee Olsen på akutteam@kaninvaernet.dk.