Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kaninvaernet.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5892
Samarbejde med PetDK | Kaninværnet

PetDK

PetDK er landets fremmeste webshop for kaninprodukter. Sammen vil vi højne kaninvelfærden ved at informere nye kaninejere om fornuftigt kaninhold, og

ved at sprede kendskabet til Kaninværnet og vores anbefalinger. I foreningen er vi også meget trygge ved at kunne anbefale PetDK, da det vil være med til at sikre, at kaninejere ikke køber ”katten i sækken” når de handler kaninprodukter. Det er generelt et stort problem, at både dagligvarebutikker og dyrehandlere fører en masse produkter, som er direkte skadelige for kaniner. Samtidig risikerer folk at få uhensigtsmæssig vejledning, da selv ansatte i dyrehandlere ofte har et forældet syn på kaninvelfærd og –sundhed. Når folk handler på PetDK risikerer de ikke at købe uhensigtsmæssige produkter, og webshoppen er derfor et særligt godt valg for nye kaninejere. 

PetDK vil endvidere hjælpe med at fremme Kaninværnet ved at tilbyde rabat til nye medlemmer…

PetDK vil fremover inkludere Kaninværnets nye flyer ”Vidste du det om kaniner?” i alle deres indenlandske forsendelser. Dette er et meget vigtigt tiltag for at sprede viden om kaninvelfærd til de rette mennesker. PetDK sender rigtig mange forsendelser, og deres kunder er netop Kaninværnets målgruppe. Vi har svært ved at forestille os hvordan vi ellers skulle få distribueret så store mængder information til så præcis en målgruppe. PetDK vil endvidere hjælpe med at fremme Kaninværnet ved at tilbyde rabat til nye medlemmer, og ved at donere produkter som foreningen kan bruge til at tiltrække opmærksomhed og medlemmer.

I Kaninværnet er vi meget entusiastiske omkring samarbejdet. Vi har brug for et bredt og solidt samarbejde mellem de største aktører i kaninmiljøet, hvis vi skal gøre os håb om at forbedre kaninvelfærden i landet markant. PetDK har nogle helt unikke muligheder for at hjælpe, og vi er lykkelige over, at Bettina er så dedikeret til kaninerne.

Så står du og mangler noget til dine kaniner, uanset om det er lækker aftensnack, aktiveringsrekvisitter eller noget til den daglige pasning og pleje, så kig forbi PetDK og se hvad Bettina kan tilbyde. Du kan gå direkte til PetDK ved at trykke her!

Kaninværnets favoritter

Vi har været et smut rundt i ‘Kaninværnet’ for at spørge ind til personlige favoritter hos PetDK. Den første vi har snakket med er vores kasser, Linda, som bor sammen med de to skønne kaniner: Alba og Carl Emil. 

Lindas første valg er Trixie tunnellen: ‘Vi har tre i alt og de kan sættes sammen og kombineres på mange forskellige måder – på den måde bliver de aldrig kedelige. Der ud over kan de nemt foldes sammen og pakkes væk, hvilket er praktisk, når man bor i lejlighed. Mit andet valg, må være foderboldene, som de får ca. halvdelen af deres morgen- og aftensmad i. Det betyder, de må arbejde lidt mere for maden og de får bevæget sig godt rundt. Lige da jeg var flyttet i lejlighed, var især Carl Emil lidt loren ved trægulvet. Men da foderboldene jo sjældent bliver inde på gulvtæppet, blev han motiveret til at bevæge sig ud på gulvene. Min sidste favorit er ærteflagerne. De er i MEGET høj kurs her i hjemmet, og en af de lidt bedre former for snack, da der ikke er så meget sukker i. Jeg bruger dem som belønning når vi træner og de kan også godt ryge i foderboldene. De elsker dem.

Du kan finde Lindas favoritter herunder:

Kaninværnet var også forbi Sara, som er koordinator på foreningens AkutTeam og som bor sammen med frække Frida. Fridas favorit er Høhuset. Det er rigtig god aktivering, idet Frida bruger mange timer på at undersøge, hoppe op på og gnave i høhuset. Det betyder også at hun får spist lidt ekstra hø, hvilket er godt for både mave og bisser!

Fridas absolutte favoritguf er Marietidselfrø og Ditte, som er Kaninværnets sundhedsfaglige koordinator, nikke anerkendende og fortsætter: ‘Ud over, at de synes de smager fantastisk, var jeg super glad for at kunne købe marietidselfrø hos PetDK, da min dyrlæge anbefalede det, fordi Otto døjede lidt med leveren. Det er rart at kunne give den optimale støtte!’ Ditte nævner også mælkebøtterødder som en sikker vinder: ‘Fantastisk gnavemateriale med god smag, som både slider tænderne, stimulerer deres gnavelyst og gør kaninerne glade! De kommer altid styrtende, når de hører posen.

Du kan finde Saras og Dittes favoritter herunder:

Kaninværnet fortsætter turen rundt i foreningen og de næste vi møder er Marie og Cecilie. Marie, som sidder i Kaninværnets bestyrelse, og Cecilie, som er vores velfærdsfaglige koordinator, har samme favorit: Burgess Excel Mature med tranebær & ginseng. De har nemlig begge kaniner, som er oppe i årene og som har brug for det ekstra boost af vitaminer, mineraler og fibre. Der ud over fremhæver Cecilie ‘Trixie Turn Around’, som rigtig god aktivering, både mentalt og fysisk, og Marie tilføjer, at ‘Rosewood Chill N Snooze’-sengen er et yndet sted for dagens middagslur.

Du kan finde Cecilies og Maries favoritter herunder: