ADOPTEREDE KANINER

Kaninværnet hjælper hvert år nødstedte kaniner med at finde et trygt forevigt-hjem. Disse kaniner har ofte en tragisk fortid, men med deres historie er de med til at bane vej for bedre velfærd for andre kaniner i Danmark. Vi sørger for at dele deres historier og på denne side kan du hilse på de mange kaniner vi har hjulpet og høre om deres rejse til et forevigt-hjem.

Hvis du ønsker at give en kanin et forevigt-hjem, så kan du se hvilke kaniner der søger hjem lige nu, på AkutTeamets side!

MIKKA FLYTTER HJEMMEFRA I DAG
Skønne Mikka flytter fra vores plejer, Susanne, i Roskilde til Ringkøbing i Jylland i dag. En af vores fantastiske chauffører er ved at gøre klar til transporten.
Mikka blev dumpet af tidligere ejer, og en af vores skønne plejere tog hende ind, fik hende sundhedstjekket, steriliseret og vaccineret. Nu er hun klar til at flytte ’hjemmefra’ og skal den lange tur over bæltet om lidt.
Mikka skal bo hos Linda, kæresten og Basse som hun skal sammenføres med, når hun lige er faldet til.
BOLINE ER DRONNING I SIT NYE HJEM
Boline blev sammen med sin søster Bella overdraget til Kaninværnet i en skotøjsæske og fejlernærede. Hun kom i pleje nogle måneder i Randers, hvor hun blev steriliseret, vaccineret og socialiseret af en af vores dygtige plejere.
Boline er flyttet til Hvidovre nu og har det som blommen i et æg. Hun får al den nus og kærlighed hun ikke fik som helt lille, og hun nyder det. Hun er højt elsket af mor Raquel og storebror.
MILLE MOTOR ER FLYTTET FRA PLEJER
I fredags flyttede vores Mille Motor til sin nye familie i Roskilde. Vi fik en henvendelse fra Cecilie og hendes mand for nogle uger siden om vi havde en ven til deres Storm. Familien har tidligere adopteret smukke Storm fra Kaninværnet, og nu skulle han have en veninde. Storm har det fantastisk hos sin nye familie, og det kommer Mille også til. Vi bliver så glade og taknemmelige, når familier, der tidligere har adopteret fra os, vender tilbage for at adoptere endnu en kanin.
Tak til alle jer, der følger med i vores plejekaniners liv og støtter vores arbejde med at hjælpe kaniner i nød. Det betyder alverden.
JAMES ER FLYTTET TIL SIN FOREVIGT FAMILIE
For nogle uger siden flyttede James fra plejer til sin nye familie i Næstved. Han har det fantastisk hos Christina og husbond. James var burkanin hos tidligere ejer, og sommetider glemmer James, at han har masser af plads at boltre sig på i kaningården. Men han nyder sine spurteture henover græsplænen, og han elsker alle de kærlige nus han får fra sin familie. Familien er i gang med at sammenføre ham med Sigurd. Vi elsker at få opdateringer på vores tidligere plejekaniner.
Hvis man adopterer en kanin fra Kaninværnet, tilbyder vi at vejlede på sidelinjen i forbindelse med sammenføring med en ven.
HUGO ER FLYTTET TIL ESBJERG
I går modtog vi en dejlig besked. Vores plejekanin, Hugo, var vel ankommet til sin nye far, Philip, i Esbjerg. Den lange tur fra Sjælland til Jylland var gået godt, og Hugo var kort tid efter ankomsten travlt beskæftiget med at udforske og indrette sit nye hjem.
Hugo kommer fra en familie, hvor hans grænser blev overskredet, så han til sidst ikke turde bevæge sig ud fra under sofaen, og lå under sofaen i sin egen afføring/urin. Hugo er et fantastisk bevis på, hvor seje kaniner er. Under de rette forhold, blomstrer de op, og man får deres fine personligheder at se. Hugo får det fantastisk som frikanin hos Philip. Foto er fra Hugos nye hjem.
FLEMMING ER FLYTTET HJEMMEFRA
I går var endnu en god dag for Kaninværnets Akutteam. En af vores plejekaniner, Flemming, flyttede fra plejer til sin nye familie i Nordjylland. Flemmings nye familie mistede fornyligt deres kaniner, og de savnede lyden af de små fusser mod gulvet – derfor kontaktede de Kaninværnet.
Det var kærlighed ved første møde, så der var ingen tvivl om, at Flemming var den helt rigtige – ét godt match. Han får det som blommen i et æg og kommer til at blive overøst med kærlighed hver dag hos Maj og familie.
BOB ER FLYTTET TIL SIN NYE FAMILIE PÅ FYN
Hvis det stod til Bobs tidligere familie, ville han have været aflivet nu. En ellers sund og rask kanin og med charme og selvtillid ud af begge lange ører. Det er derfor en SÅ stor glæde at kunne fortælle, at Bob har fundet sit forevigt hjem og er flyttet til Fyn.
Bobs nye mor og far, Natasia og kæreste, kunne slet ikke vente med at få Bob hjem, så de to turen fra Fyn til København allerede dagen efter, det hele var faldet på plads med adoptionen. Bob skal sammenføres med bror, Alvin, når Bob lige har vænnet sig til alt det nye.
Adopterer I en plejekanin fra Kaninværnet, står vi altid til rådighed med sparring omkring foder, sygdom, kaninsikring af hjemmet, sammenføring med en ven etc. Skriv til akutteam@kaninvaernet.dk, hvis I ønsker at adoptere fra Kaninværnet. Vi får hele tiden nye redningskaniner ind.
STORM HAR FUNDET SIN FOREVIGT FAMILIE
Hver eneste gang en af vores plejekaniner finder nyt, kærligt hjem, er det en sejr. Det bliver aldrig trivielt. For den ene kanin betyder det alverden at komme til et trygt hjem og blive elsket.
Denne gang er det vores skønne Storm, der er flyttet ‘hjemmefra’. Storm skulle aflives, da hans tidligere familie ikke kunne have ham. Sidste søndag flyttede han fra plejer til sin nye familie i Roskilde. Storm skal på sigt sammenføres med en ven, så han har en kammersjuk at gå på opdagelse med. Yeah!
BEN HAR FUNDET SIT FOREVIGT HJEM
Det er svært at få armene ned, når en kanin som Ben, der har været så meget grusomt igennem, finder sin forevigt familie.
Ben har på sine bare 2 år nået at være burkanin, dumpet ved en hovedvej, institutionskanin og i pleje hos Kaninværnet. Nu er han flyttet til den kærligste familie i Roskilde, der har haft frikanin før og har viljen og tålmodigheden til at socialisere ham, og gøre ham endnu mere tryg ved mennesker.
Ben kommer til at blive overøst med kærlighed af sin nye familie. Det er SÅ velfortjent.
HAILEY (NU AGNES) ER FLYTTET TIL AARHUS
Det er en kæmpe glæde at kunne fortælle, at endnu en af vores skønne plejekaniner har fundet sin forevigt familie.
Hailey blev fundet på en legeplads på Amager i en hamstertransportkasse, hvor hun næsten ikke kunne bevæge sig.
I fredags flyttede hun til Aarhus til sin nye mor, Mathilde, og sin kommende ven, Alex. Alex og Hailey skal sammenføres, når Hailey er hormonfri.
Hr. MOLLY FLYTTER TIL SIN NYE FAMILIE I DAG
Det er altid en kæmpe glæde for os i Kaninværnet, når vores plejekaniner finder deres forevigt hjem. Det har Hr. Molly lige fundet, og han flytter fra plejer hjem til sin nye familie i dag.
Hr. Molly (oprindeligt bare Molly indtil hun skiftede køn ved dyrlægen) blev indfanget af en kaninentusiast i Horsens, fremlyst i 3 dage som man skal, men ingen ville kendes ved Hr. Molly.
Det er derfor en kæmpe glæde, at Hr. Molly nu flytter til(bage) Horsens til Michela og hendes 2 børn. Hr. Molly bliver inde frikanin og skal sammenføres med Hr. Snul. Det bliver godt med en ven.
NALA HAR FUNDET SIT FOREVIGT HJEM
På denne smukke søndag, kan vi fortælle jer om endnu en af Akutteamets redningskaniner, der har fundet nyt hjem.
Nala stod til at blive aflivet, da ejer ikke kunne have hende og hendes søskende længere. Kaninværnet blev kontaktet af dyrlægen, der havde fået til opgave at aflive Nala.
Det er derfor en kæmpe glæde at kunne fortælle, at Nala allerede har fundet sit nye forevigt hjem. Hun skal bo i Lyngby hos Anne Sofie og være inde frikanin. Når Nala er helt hormonfri, skal hun sammenføres med Gaia.
Kaspers tidligere ejer måtte give Kasper fra sig, da hun var terminal syg. Hendes ønske var, at Kasper kom til en kærlig familie, der ville elske ham lige så højt, som hun havde gjort. Glæden var derfor stor, da vi i Kaninværnet fandt Kaspers nye hjem.
Kasper er flyttet på landet, Midtsjælland, og er blevet en del af en familie på 4, der tidligere har haft (fri)kaniner. På sigt skal Kasper have en ven, men først skal han lige falde til i sit nye hjem. Han har det godt og vil få masser af kærlighed og opmærksomhed.
Cirkeline (nu Emma) har fundet sit forevigt hjem i Nordsjælland.
Cirkeline blev fundet i Vejle, hvor nogle børn skød sten efter hende. Hun kom i pleje hos en af Kaninværnets pleje i Aarhus, og da ny, kærlig familie var fundet, blev Cirkeline fragtet med tog fra Aarhus Hovedbanegård til Københavns Hovedbanegård, hvor hendes nye familie ventede spændt.
Cirkeline skal bo hos Iben og hendes datter, Sofie. Hun skal sammenføres med Casper og Sally. Casper og Sally mistede fornyligt på tragisk vis deres ven efter, han var blevet fejlbehandlet af en ikke erfaren kanindyrlæge. De 3 venner kommer til at kunne løbe, hoppe, grave, binky i haven og have base i et ombygget legehus.
Ninja blev oprindeligt indleveret til aflivning hos Dyrlægehuset Farum. I Kaninværnet besluttede vi at tage hende i pleje. Smukke Ninja har nu fundet sit forevigt hjem.
Gode nyheder. Kaninværnets Akutteam har stadig vind i sejlene, og nu har Cody og Ekko også fået et forevigt-hjem. Deres nye mennesker, Sara og Martin, er enormt søde, og ninserne kommer til at få det så skønt hos dem.
Gode nyheder. Kaninværnets Akutteam giver den gas, og lille Nina har allerede fået et forevigt-hjem. Hendes nye mor, Ida, er enormt sød, og hun kommer til at få det så skønt hos dem. Nina kommer til at få en ny kæreste når hun er helt hormonfri. Vi var så heldige at få lejlighed til at møde hendes udkårne, og han var simpelthen så sød. Han virkede også meget interesseret i Nina 🙂. Der er intet som en dejlig solstrålehistorie til at skyde foråret i gang ❤
Gode nyheder! Kaninværnets Akutteam har vind i sejlene, og Skipper har allerede fået et forevigt-hjem. Hans nye mennesker, Cindie og Anders, er enormt søde, og han kommer til at få det så skønt hos dem. 
Der er intet som en dejlig solstrålehistorie til at lysne corona-vinteren.
Det er simpelthen så dejligt at høre, at sprællemanden er faldet godt til i sit nye hjem, og det er skønt at kunne starte Akutteamet ud med sådan en succeshistorie. På en lille måned gik kaptajnen her fra at stå til aflivning, til nu at leve det søde liv. Vi er taknemmelige for, at der findes fantastiske mennesker, der åbner deres hjem for nødstedte kaniner.
Opdatering fra Skippers nye familie, 11/2-2021
Skipper har imorgen boet her en uge og for hver dag der går bliver han mere og mere fræk 🤪🐰🥳
De første par dage skulle han lige se os an og lå meget for sig selv, først en hel dag på badeværelset, så en hel dag under spisebordet, så en dag bag sofaen og Wupti nu følger han os der hvor vi er, kanin spjætter og leger. Skipper har fra start været lidt utryg ved at blive nusset på næsen men selv det er så småt ved at være helt okay med ham – når han altså selv bestemmer hvornår han skal nusses 😜
Også ved han også at på sofabordet står godbidderne, så de må vist få en anden plads lidt højre oppe 🙄🥳
Nu må det snart blive sommer så alle de skønne kanin spjæt han fylde vores kanin have 🌱😄
Tak fordi i gav skipper en chance og tak fordi i valgte os! Vi elsker ham allerede og hans eventyrslyst ❤️