Så er der kommet en ny kanin i pleje hos Kaninværnet.
Milles tidligere familie kunne ikke beholde hende og med stor sorg i hjertet (da hun var højt elsket) kontaktede de Kaninværnet for hjælp.
Mille er en sund og rask dværgvædder/mini lop med de sejeste racerbriller (sorte aftegninger omkring øjnene). Hun bliver 1 år lige rundt om hjørnet (15. december). Hun er steriliseret, vaccineret og chippet ved Kaninklinikken i Farum, og hun er SÅ klar til at flytte til en kærlig forevigt familie. Slå et slag for vores skønne Mille, og del gerne opslaget på facebook.


Vi kalder kærligt Mille for ‘Mille Motor’ for der er fut i Mille. Hun elsker at race, undersøge nye steder, og en af hendes favoritaktiviteter er at grave. Så Mille skal have god plads til sine mange racerture, masser af aktivering som grene etc., og ikke mindst en god gravekasse hos sin nye familie.


Ligeså ‘fut i fejemøget’ Mille kan være, ligeså nusseglad og hyggefis-agtig er hun også. Hun er en selskabspapegøje. Hun elsker at ligge under sofaen og hygge mens hun følger med i verdens gang. Hun vil være tæt på sin familie, og hun er kæmpe fan af nus på hovedet, berøring på bagdelen er hun mere skeptisk overfor.


Mille er pt indekanin, og trives med det, men hun vil sagtens kunne blive udekanin til sommer med en ven. Hun vil elske at få en ven, hun kan gå på opdagelse og lave narrestreger med, grave lange gange i en have med og meget andet. Vores vurdering er, at Mille vil forsøge at blive den dominante i et forhold, da hun ved hvad hun vil, så hun skal sammenføres med en blid, underdanig kanin.


Mille er renlig, men den klassiske ‘hov, jeg taber lige en pølle her på gulvet, fordi jeg kan’, er også Mille. Mille er vant til store børn og kat. Hun vil sagtens kunne trives med børn, der kender hendes grænser bl.a., at hun ikke er fan af løft.


Vi kunne skrive en lang roman om mad, for Mille er MEGET madglad. Nøglen til Milles hjerte er mad. Dog skal man ikke give hende for meget, da hun så glemmer at spise sin natpøller. Hos plejer får hun Burgess junior og Alpin hø fra PetDK. Hun elsker næsten alt grønt, ærteflager er et hit og diverse godbidder.


Mille får pt. forbyggende ørerdråber. Som så mange andre hængeørerkaniner døjer Mille med opsamling af ørevoks. Vi anbefaler altid, at en ny familie tager til sundhedstjek med deres kanin hvert halve år og vedligeholder deres vaccination.


Vi kan garantere, at Mille vil sætte ekstra turbo i sin nye families liv og være en tro og sjov følgesvend for livet.
Kunne du tænke dig at adoptere Mille, og give hende det kærlige forevigt hjem hun fortjener, så skriv en mail til akutteam@kaninvaernet.dk, og fortæl om dit hjem, og hvad du kan tilbyde. Det vigtigste er, at du er indstillet på at give Mille masser af din tid og omsorg.
Kaninværnet søger med lys og pandelygte efter plejere i hele landet. Vil du høre mere om at være plejer, så kontakt akutteamkoordinator, Sara Lee Olsen på akutteam@kaninvaernet.dk.