• By og postnummer: Randers (transport til hele landet er muligt)
  • Navn: Nimbus
  • Køn: Han
  • Race: Blandingsrace
  • Alder: 2-3 år
  • Vægt: 2,5 kilo
  • Neutraliseret: Ja, samt vaccineret, øremærket og registreret i KaninReg
  • Inde/ude: Ude pt., kan med tilvænning blive indekanin
Nimbus blev reddet fra aflivning af en af vores fantastiske plejere. Han levede hos tidligere ejere under kummerlige forhold, ingen plads til bevægelse, forkert foder, og forkert håndtering af sine mennesker. Nimbus er et bevis på, hvor utroligt seje kaniner er. Under de rette forhold blomstrer de op, og man ser for alvor deres fine personligheder.
Nimbus har den smukkeste rød-brunlige pels, og ørerne stritter som antenner i blæsevejr. Han er sund og rask og estimeret af kanindyrlæge til omkring 2-3 år. Han blev kastreret, vaccineret den 2. november. Nimbus er desuden øremærket & registreret i KaninReg.
Nimbus kom til plejer i oktober. Han blev beskrevet som stille og meget sky. Det var han også det første døgn, og lige siden har han været som den sødeste lille skødehund. Nimbus er den største kælepot, der møder plejer ved lågen med det samme, han ser hende. Han er nyder at sidde i skødet og få nusset hele kroppen – særligt sit ansigt og sine små buttede kinder.
Han blev rost til skyerne ved sundhedstjekket for hans fine pels, tænder, øre, og sit rolige sind. Han mangler kun at opbygge lidt ekstra muskelmasse, hvilket han er godt på vej til. Den manglende muskelmasse skyldes tidligere familie ikke har givet ham mulighed for at bevæge sig nok.
Nimbus er meget madglad, han spiser stort set alt, hvad der bliver serveret med vældig appetit. Man skal være opmærksom på væskeindtag, og hvor meget han spiser. Han er præget af, at tidligere familie ikke har givet ham nok mad og vand. Plejer giver ham lige nu begrænset adgang til vand og hø svarende til hans krops størrelse x 2 (udover grønt og pellets). Nimbus virker dog til at blive bedre og bedre til at administrere og fordele mad og drikke ud på dagen.
Nimbus elsker at grave. Han vil derfor elske at få sig en rummeligt sandkasse/gravekasse, og så skal I se, gravkoen Nimbus gå i aktion. Han vil med garanti også kunne trænes til tricks, da han er madglad og en kvik dreng.
Han har været renlig næsten med det samme. Han bruger kattebakke på trods af, at han bor i 17kvm løbegård udenfor. Dette gjorde han også inden, han blev kastreret. Vi forventer ikke at han vil have tendens til at bide i en gel masse, hvis han bliver indekanin. Han er vil med grene og det skal ny familie give ham som aktivering.
Nimbus vil trives i et hjem med store børn +8 år, der ikke er vilde omkring ham og respekterer hans grænser. Samt han have rigtig godt af at få en kaninven/veninde. Vi vil vurdere ham som værende underdanig.
Nimbus vil kunne trives både inde og ude. Dog kan han kun være udenfor, hvis han får en kaninven.
Vi kan garantere, at Nimbus vil overøse sin nye familie med masser af kærlighed.
Kunne du tænke dig at adoptere Nimbus, og give ham det kærlige forevigt hjem han fortjener, så skriv en mail til akutteam@kaninvaernet.dk, og fortæl om dit hjem, og hvad du kan tilbyde. Det vigtigste er, at du er indstillet på at give ham masser af din tid og kærlighed.