• By: Roskilde (transport til hele landet er muligt)
  • Navn: Petra
  • Køn: Hun
  • Alder: ca. 1 år
  • Neutraliseret: Ja, 24.01.2022 Hun er sundhedstjekket, chippet og vaccineret
  • Race: Rex
  • Inde/ude: Inde

Smukke lille Petra er kommet i Kaninværnets varetægt, efter tidligere ejer desværre stod over for en flytning, hvor Petra ikke kunne komme med. Vi overtog derfor Petra inden hun måtte aflives💔, og hun har levet i sus og dus hos en af vores skønne plejere siden da.

Petra har langt fra levet under optimale forhold, og var langt fra tryg ved mennesker da hun ankom. Det er dog heldigvis lykkes at overbevise hende om, at der findes nogen, der vil hende det bedste, i vores plejers kyndige hænder. Petra er blomstret voldsomt op, og har endeligt fået lov at vise den sprudlende personlighed, der gemte sig bag hendes frygtsomme ydre. 🐰❤️❤️

Petra er tidligere burkanin, men der er ingen tvivl om, at hun aldrig skal leve under de forhold igen. Hun elsker nemlig alt ved friheden, og nyder at have plads til at spurte rundt i fuld galop med elegante krumspring og masser af fart🏁. Hun er en fiks lille model, men hvad hun ikke har i størrelse, har hun i personlighed! Hun er nysgerrig og elsker at undersøge nye steder, men er også utryg ved høje eller nye lyde, og det bør der tages hensyn til i Petras nye hjem. Hun bliver nemt forskrækket og gemmer sig, men genfinder hurtigt modet og kommer ud for at undersøge området igen. Hun er meget intelligent og er kandidat for at kunne lære diverse tricks🤓.

Har man lyst til at prøve kræfter med klikkertræning og aktivitetslegetøj, vil Petra gerne være med! Hun er ikke glad for håndtering, og det kræver erfarne hænder, hvis hun skal løftes.Hun er stadig ved at lære, at det er skønt at blive nusset, men hvis hun får lov at gumle på noget lækkert imens, er hun overbevist! Det kan derfor være et godt redskab at bruge, når Petra skal trænes i at være tryg ved sin nye ejer. Hun bliver nok aldrig den store nusseglade sofakartoffel🛋, dels fordi hun har krudt i måsen for 5💨, og dels på grund af hendes fortid, hvor det ligger dybt i hende, at hun skal være på vagt. Det vil sandsynligvis kunne afhjælpes helt eller delvist, hvis Petra får en rolig og stabil ven, hun kan støtte sig til.

Plejer melder, at Petra er 99% renlig🧹, og kun taber enkelte pøller, når det går stærkt. Petra er meget madglad, og spiser næsten alt, der bliver serveret. Til dagligt får hun Burgess Excel med mint og Alpin hø, som hun spiser flittigt. Elsker grønt, mælkebøtter og diverse godbidder.🥕🫑☘️

Petra er vant til store børn og kat🐈‍⬛. Grundet hendes natur, bør hun bo i et roligt hjem uden små børn i dagligdagen, da høje og uventede lyde gør hende utryg. Hun bør ikke håndteres af mindre børn. På grund af Petras pelstype og hendes usikkerhed i uventede situationer, skal hendes nye familie være opmærksom på, at Petras område skal være dækket af bløde tæpper, så Petra kan stå fast og ikke udvikler hælsår.😶‍🌫️

Petra er en kanin med charmen i orden på alle niveauer og hendes historie har rørt os dybt. Der er få der fortjener at opleve at blive elsket som hende, og giver man Petra et lykkeligt hjem og lærer hende, at alle ikke vil hende det ondt, får man en kanin for livet, der ikke glemmer sin taknemmelighed!

❤️Er smukke Petra den rigtige til at tage plads i dit hjem og dit hjerte, kan du kontakte Kaninværnets Akutteam på 📧akutteam@kaninvaernet.dk og fortælle lidt om dig selv, dit hjem og hvad du kan tilbyde Petra. Vi bliver altid glade for at se billeder af Petras kommende gemakker, og står som altid klar med sparing og råd.

Vil du støtte Kaninværnets arbejde? Så har du masser af muligheder!

❤️Bliv medlem – det er billigt og gør en forskel for kaninerne og øger antallet vi er i stand til at hjælpe.💸 Doner til Akutteamet på MobilePay 311658, skriv AKUT i kommentarfeltet, så vi ved, at donationen skal gå direkte til kaninerne i vores Akutteam.

🏡Bliv plejer for Kaninværnet – synes du at plejernes arbejde med vores akutkaniner lyder spændende og kunne du tænke dig at være en del af vores uundværlige plejerteam, så send en mail til akutteam@kaninvaernet.dk for at høre mere om hvad det indebærer.

🚗Transport! – vi har altid brug for friske, frivillige hænder til at hjælpe os med at muliggøre transport af vores kaniner rundt omkring i landet, så geografi ikke skal sætte en begrænsning på hvor det perfekte hjem kan findes. Har du bil, og kunne du være interesseret i at hjælpe vores transportteam, så send os en mail og kom med på vores liste – alle er velkomne.

🛶Donationer af udstyr – vores plejerteam kan altid bruge både foder, hø, tunneler, legetøj, huler og hvad du ellers har liggende i gemmerne, der kunne glæde en kanin i nød.