• Navn : Wilma
  • By : 4100 Ringsted
  • Køn: Hun
  • Alder : ca. 11 mdr.
  • Neutraliseret : 30. juni 2022
  • Kendetegn: Mangler spidsen af venstre øre.
  • Sundhedstjekket, chippet og vaccineret
  • Race : Dværgvædder-blanding
  • Vægt: 2 kg
  • Inde/ude : Udekanin
  • Foder : Wilma får hos plejer Burgess Excel, hun er ikke høkræsen.

Wilma blev fundet efterladt i en hønsegård på en offentlig bemandet legeplads. Hurtigt fik en medarbejder taget kontakt til Kaninværnet, og samme aften var Wilma velinstalleret hos sin plejer.

Et besøg hos dyrlægen kunne fortælle, at Wilma havde en knækket negl, var ca. 8 mdr. gammel og trods sin hårde medfart sund og rask.

Wilma har skullet lære at smage på en masse nye ting, og med tiden er hun blevet en velspisende dame, der takker ja til stort set alt.

Wilma

Wilma har personligheden med sig. Lidt diva er man vel altid, og tingene skal helst foregå efter Wilmas hoved, men så er hun også en rigtig charmetrold fuld af spilopper. Plejer fortæller, at Wilma er en rigtig hjerteknuser med sin fikse skikkelse og frække charme.

Grundet Wilmas fortid er hun en kende nervøs og kan godt blive forskrækket ved hurtige, pludselig bevægelser. Hun kommer dog lynhurtigt frem igen, når hun opdager, at der ikke er fare på færde, og det mærkes tydeligt, at hun er langt mindre nervøs nu, end da hun ankom hos plejer. Tålmodighed og positive oplevelser er vejen frem.

Wilma søger et hjem, hvor man er klar på, at hun skal stimuleres og aktiveres. Hun er nemlig en klog og energisk pige. Gerne et hjem, hvor hun har mulighed for både at være inde og ude.

Et sted hvor man respekterer, at kontakt er på Wilmas præmisser, for selvom hun er en nysgerrig pige, er nus på næsen/panden ikke et hit (endnu). Men ellers vil hun gerne være med hvor tingene sker. Man skal arbejde lidt for det, men udrustet med snacks og tålmodighed, kan det kun blive godt ❤️💪🏼.

Hun er delvis renlig. Hun har en bakke i huset, hvor hun har en “høhæk” og hun laver primært i den, men der falder også lidt ved siden af.

Wilma er vant til at blive håndteret i hænder og er tryg ved løft. Hun er vant til både hund og kat, og hun synes faktisk, at de er ret spændende.

Wilma skal gerne til et hjem uden småbørn, eller et hjem hos en allerede kaninkyndig børnefamilie.

Er skønne Wilma den rigtige til at tage plads i dit hjem og dit hjerte, kan du kontakte Kaninværnets Akutteam på akutteam@kaninvaernet.dk og fortælle lidt om dig selv, dit hjem, og hvad du kan tilbyde Wilma.

HJÆLP OS MED AT FINDE WILMAS NYE FAMILIE. DEL MEGET GERNE OPSLAGET PÅ FACEBOOK!

Hvis du vil støtte Akutteamets arbejde med at hjælpe nødstedte kaniner som Wilma, kan du:

– Bliv medlem af Kaninværnet for 150 kr. om året.https://bit.ly/3jVBhwl

– Donere et valgfrit beløb på MobilePay 311658, skriv AKUT i kommentarfeltet, så går din donation direkte til kaninerne.