fbpx

Kaninværnet fungerer ved frivillig arbejdskraft og støtte fra kaninvenner der ønsker at støtte værnets virke for at forøge kaninvelfærden i Danmark. Hvis du også ønsker at støtte Kaninværnet er der flere måder du kan gøre det på.


1. Bliv medlem

Et medlemskab af Kaninværnet koster 150 kr. om året – altså under 50 øre om dagen – og er med til at sikre foreningen et stabilt budget. At blive medlem hjælper ikke kun foreningen direkte, men også indirekte, da et højt medlemstal gør det langt nemmere for foreningen at søge midler hos diverse fonde og puljer. Du kan melde dig in i Kaninværnet ved at købe et medlemskab på vores webshop.

2. Køb produkter i vores webshop

I vores webshop kan du finde et udvalg af unikke produkter, som er udviklet specifikt til kaninværnet, og produceres af os selv. Alle penge fra salg af produkterne går ubeskåret til Kaninværnets virke, og da vi selv producerer dem, kan vi holde produktionsomkostninger så lave som muligt, således at mest muligt af salgsprisen kan blive brugt på vores arbejde for at fremme kaninvelfærden.

3. Giv en donation

Et økonomisk bidrag er naturligvis altid en stor hjælp, og hvis du ønsker at gøre en væsentlig forskel nu og her, så tager Kaninværnet imod enhver økonomisk støtte med kyshånd og kaninkram. Økonomiske bidrag kan gives via vores webshop.

Støt Kaninværnet

Et årsmedlemskab koster kun 150 kr.

Rigtige kaniner er frikaniner!

Bliv klogere på kaniner!

Adopt - don't shop!

Mange kaniner venter på et nyt og kærligt hjem.