Navn: Storm
Køn: Han
Alder: 1,5 år
Neutraliseret: Ja
Sundhedstjekket og vaccineret: ved Dyrlægehuset Farum sommer 2021
Race: Løvehoved
Inde/ude: Inde
Så er der kommet en ny kanin i pleje hos Kaninværnet.
Storms ejer er blevet alvorlig syg og kan ikke beholde sin højt elskede, bedste ven. Ejer har forsøgt ALLE muligheder for at beholde ham, men forgæves. Kaninværnet var sidste mulighed. Storm har desværre oplevet 3 forskellige ejere i sit korte liv, de mange skift har Storm taget som en ægte champ og ingen af skiftene har været på grund af ham. Nu skal vi finde hans endelige forevigt hjem. Gerne meget snart.
Storm er en sund og rask løvehovedkanin med den smukkeste, sorte, bløde pels og den flotteste løvemanke. Storm har hvid pels på maven, som man jævnligt ser, når han flopper lige op ad dig. Flop er Storm vild med.
Storm er kastreret og hormonerne har for længst forladt hans krop, selvom han er en rigtig lille mand med meget personlighed. Storm er vant til at gå til sundhedstjek hvert halve år. Han har ligeledes sine vacciner og skal vaccineres igen i 2022.
Storm har personlighed nok til 10 kaniner, og han nyder sin ejers selskab næsten ligeså meget som sit eget. Storm er lidt af en én mands-kanin, og han knytter sig utroligt meget til sin ejer. Storm er meget kærlig og deler gerne ud af kys til både sin elskede kaninbamse, dit tøj, dit sengetøj, dine puder mv. Derfor er det ideelle, at Storm bliver chefkaninen på matriklen – sådan føler han sig nemlig allerede.
Storm er renlig og rigtig dygtig til at være frikanin – han kan dog blive fristet til at smage på forskellige ting som f.eks. ledninger (‘spicy hay’), et panel, så kaninsikring af hjemmet er vigtigt. Storm kan dog nemt afskærmes for dette med klar tape, som han absolut ikke gider bide i. Ledningerne skal dog gemmes mere væk i tilfælde af, at han skulle få lyst til at smage.
Storm tager virkelig godt imod aktivering og kan også sagtens aktivere sig selv. En ny familie skal sørge for grene, legetøj – Især de små ”grave græsplæner” fra petdk.dk er hans absolutte favoritting, han bruger flere timer på dem dagligt.
Storm er vant til dagligdagens lyde og er ret omstillingsparat af en kanin at være, han falder forholdsvis hurtigt til nye steder og tager det at køre i bil rigtig godt.
Storm er en modig og lidt bestemt dreng. Han bryder sig ikke meget om at blive børstet, men hans tidligere ejer trænede det stille og roligt flere gange om ugen, og han viste stor forbedring – så hvis menuen står på enten Hubertus hø, Burgess piller eller ærteflager, så bliver man hurtigt Storms ven igen.
Storm vil kunne fungere i et hjem med større børn, der er blevet sat grundigt ind i, hvad det vil sige at have kanin. Storm er en meget tålmodig kanin, men han har samtidig en stor personlighed og han er god til at sige fra med et lille grynt, hvis man ikke respekterer hans grænser. Derfor skal det ligeledes være sådan, at Storm er den voksnes kanin, ikke en børnekanin, så han ikke skal ud i en omplacering igen. Storm er forsøgt bondet med anden kanin, og det gik desværre ikke. Han har umiddelbart nok i sig selv og sin ejer.
Vi kan garantere, at Storm vil højne kysse-niveauet i sin nye familie og være en god ven for livet.
Kunne du tænke dig at adoptere Storm , og give ham det kærlige forevig hjem han fortjener, så skriv en mail til akutteam@kaninvaernet.dk, og fortæl om dit hjem, og hvad du kan tilbyde. Det vigtigste er, at du er indstillet på at give Storm masser af din tid og omsorg.
Kaninværnet søger med lys og pandelygte efter plejere i hele landet. Vil du høre mere om at være plejer, så kontakt akutteamkoordinator, Sara Lee Olsen på akutteam@kaninvaernet.dk.