Støt nu

Kaninværnets AkutTeam

Vi gør en aktiv forskel

En af Kaninværnets fornemste opgaver er at hjælpe kaniner i nød. I februar 2021 blev Kaninværnets Akutteam således etableret.

Formålet med Akutteamet er at hjælpe nødstedte kaniner:
1. Dumpede kaniner og kaniner fundet uden ejer.
2. Kaniner indleveret til aflivning hos dyrlæge som er medlem af Kaninværnet.

Når Kaninværnet beslutter at hjælpe en nødstedt kanin videre til et nyt, kærligt hjem, vil kaninen blive sat i pleje hos en af vores dygtige plejere. Kaninværnets Akutteam har et netværk af plejere fordelt i hele landet. Herefter sørger Kaninværnet for, at kaninen bliver neutraliseret og vaccineret, hvis den ikke allerede er det.

Du er meget velkommen til at spørge Kaninværnet til råd om fx boforhold, sygdom, dyrlæge og hvad man kan gøre for at finde nyt hjem til sin kanin.

Doner til Kaninværnet

mobilepay

Ved at sende en donation til Kaninværnet på Mobilepay er du med til at gøre en forskel for plejekaninerne.

311658

Bliv plejer Kaninværnet

Plejefamilie

Plejefamilierne spiller en meget vigtig rolle i adoptionsprocessen. Udover de har kaninerne i deres varetægt, skal de også sommetider socialisere kaninen (gøre den tam), aktivere den, tage den til dyrlæge om nødvendigt, og lære dens personlighed at kende, så vi i Kaninværnet kan finde den rette familie til kaninen.

Adoption

Kaninværnets Akutteam har allerede fundet hjem til mange skønne kaniner, og har løbende nye kaniner til adoption. Kunne du tænke dig at adoptere en kanin gennem Kaninværnet og give dem det kærlige hjem som de fortjener, så skriv en mail til AkutTeamet på akutteam@kaninvaernet.dk eller via vores formular på siden, og fortæl om dit hjem og hvad du kan tilbyde.

Udover at kaniner adopteret via Kaninværnets Akutteam altid er neutraliseret, vaccineret og chippet, er de også grundigt sundhedstjekket, og vurderet sunde og raske af en kaninkyndig dyrlæge.

Har du ikke haft kanin før så hjælper Kaninværnet gerne med at sammensætte et ”startersæt” med toiletbakke, foder, hø osv. Det vigtigste er, at du er indstillet på at give dem masser af din tid og kærlighed.

Kaninerne i Akutteamet

Hvert år bliver kaniner dumpet i naturen, i byerne, på rastepladser, kirkegårede og i parker. Nogle af disse kaniner bliver heldigvis fundet, indfanget og afleveret til Kaninværnet, hvor de gennem vores Akutteam får en ny chance i livet.

Kaninerne vi får i pleje er meget forskellige, ikke bare i udseende men også i psyken. Nogle er meget sky, andre er ballademagere der kræver konstant opmærksomhed. Nogle er meget kort tid hos vores plejere, andre er der længe fx pga. komplicerede sygdomsforløb.

Ikke alle kaniner vi får i pleje får den lykkelig slutning de har fortjent. Nogle gange må vi sende en kanin over regnbuen pga. sygdom.

Har du lyst til at se alle de kaniner vi har gennem vores hænder på et år? Her har du mulighed for at hilse på dem alle sammen, både dem der har fundet nye forevigt-hjem og dem der måtte krydse regnbuen undervejs.

Vil du hjælpe kaninværnet?

Doner til akutteamet

Hjælp Akutteamet ved at donere til Kaninværnet på MobilePay 311658.

Bliv plejer for kaninværnet

Synes du at plejernes arbejde med vores akutkaniner lyder spændende og kunne du tænke dig at være en del af vores uundværlige plejerteam, så send en mail til akutteam@kaninvaernet.dk for at høre mere om hvad det indebærer.

Hjælp os med transport af kaniner

Vi har altid brug for friske, frivillige hænder til at hjælpe os med at muliggøre transport af vores kaniner rundt omkring i landet, så geografi ikke skal sætte en begrænsning på hvor det perfekte hjem kan findes. Har du bil, og kunne du være interesseret i at hjælpe vores transportteam, så send os en mail og kom med på vores liste – alle er velkomne.

Donationer af udstyr

Vores plejerteam kan altid bruge både foder, hø, tunneler, legetøj, huler og hvad du ellers har liggende i gemmerne, der kunne glæde en kanin i nød.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom
    WordPress Cookie Plugin af Real Cookie Banner