Støt nu

Vi samarbejder med PetDK

Kaninværnet samarbejder med PetDK, for hvad kunne være mere naturligt, end et samarbejde mellem landets eneste dyrevelfærdsorganisation for kaniner, og landets fremmeste webshop for kaninprodukter?

PetDK deler Kaninværnets passion for kaninvelfærd, og finder det derfor naturligt at støtte foreningens kamp for de små pelsdyr. Samtidig falder det Kaninværnet naturligt at anbefale PetDK. Man hører alt for ofte hvordan dårlig vejledning og udvalg i butikkerne gør, at folk ender med at købe produkter, der er direkte skadelige for kaniner. Hos PetDK kan kaninvenner handle med ro i sjælen, og Kaninværnet er derfor glade for at kunne anbefale en webshop, hvor kunden ikke risikerer at købe uhensigtsmæssige produkter.

PetDK har en unik mulighed for at hjælpe Kaninværnet og kaninerne gennem deres kundegruppe. Mange nye kaninejere handler hos PetDK, og det vil være til stor gavn for kaninerne, at nye ejere uddannes i hensigtsmæssigt kaninhold, så der kan formes gode vaner fra start. PetDK hjælper derfor med at informere om god kaninvelfærd, ved at vedlægge Kaninværnets informationsmateriale i indenlandske forsendelser. Dette er vigtigt for udbredelsen af moderne kaninviden, og opretholder en distribution af trykt kanin-information som ikke ses andre steder i Danmark. Det er især vigtigt, fordi informationsdistribution via PetDK rammer bredere end blot kernen af dedikerede kaninentusiaster som udgør Kaninværnets medlemsskare.

PetDK er samtidig meget engagerede i at hjælpe særligt udsatte kaniner, og støtter derfor Kaninværnets akutindsats for at redde de nødstedte langører. De støtter her med leverancer af kvalitetshø, som sikrer at vores redningskaniner kan få slebet tænderne på foder af høj kvalitet. De tilbyder endvidere en klækkelig rabat til Akutteamets plejefamilier, således at plejekaninerne kan få højkvalitets foderpiller og godbidder, uden at det slår bunden ud af sparregrisen.

PetDK hjælper desuden foreningen med at vokse, ved at tilbyde Kaninværnet en betydelig rabat, så vi har mulighed for at få billige produkter til at afholde konkurrencer og lignende.

Endelig giver PetDK en fast rabat på 15 % til alle Kaninværnets medlemmer. På den måde er det ikke kun kaninerne der har gavn af vores medlemmer – medlemmerne får også en ”gulerod”.


15% rabat

Er du medlem af Kaninværnet så giver PetDK dig 15 % rabat på alle ordrer. Brug rabatkoden som du finder på din konto under ‘medlemsfordele’.

Har du lyst til et samarbejde med kaninværnet?

Har du lyst til at samarbejde med os?
Om du er et internat eller på anden måde føler du og din organisation kan hjælpe kaninerne i fællesskab med os, er du velkommen til at skrive en besked til info@kaninværnet.dk

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom
    WordPress Cookie Plugin af Real Cookie Banner