Støt nu
anskaffelse af kaniner

Anskaffelse af kanin

ny med kaniner

Adopter en kanin fra et internat

Kaninværnet anbefaler, at man finder sine kaniner på landets internater. Rigtig mange kaniner bliver hvert år indleveret på et internat, fordi deres ejer har mistet interessen for ham eller hende. Når du vælger kaniner fra et internat, er du ikke kun med til at give hjemløse kaniner et nyt, godt hjem.

På internaterne sætter de sig grundigt ind i kaninernes personlighed og har derfor mulighed for at finde de kaniner der passer bedst til dig. Kaninerne vil allerede være neutraliserede når du får dem, hvilket både sparer dig for penge og besvær. Der ud over kan du få kaniner der allerede en sammensat i grupper af to eller tre kaniner, så du er fri for at skulle i gang med omfattende bondingarbejde.

Hos Kaninværnet håber vi, at du vil støtte op om landets internater og give en hjemløs kanin et godt hjem. Du kan se hvilke kaniner, der søger nyt hjem hos Kaninværnet her eller på Frikanins adoptionsside her.

Kanin fra avler eller dyrehandel

Vælger du at få en kanin gennem en avler eller dyrehandler anbefaler vi, at du sætter dig grundigt ind i pasning af unge kaniner, da der er mange udfordringer forbundet med disse, bl.a. sygdom, destruktisme, uklar personlighed, neutralisering og bonding.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom
    WordPress Cookie Plugin af Real Cookie Banner