Støt nu

Støt Kaninværnet

Støt kaninværnet med et engangsbeløb

Vælg yndlings kanin

Engangsdonation

Støt kaninværnet med et engangsbeløb Du kan sende et engangsbeløb via mobilepay til: 311658 Du kan også vælge at støtte årligt med et medlemskab Som medlem af Kaninværnet, trækker vi et fast beløb én gang om året. Du kan vælge imellem forkellige medlemskaber til et min. beløb af 150 kr. årligt. Udover at du støtter …

Støt Læs mere »


  • 75 kr
  • 200 kr
  • 350 kr

Du kan sende et engangsbeløb via mobilepay til:

311658

Du kan også vælge at støtte årligt med et medlemskab

Som medlem af Kaninværnet, trækker vi et fast beløb én gang om året. Du kan vælge imellem forkellige medlemskaber til et min. beløb af 150 kr. årligt.

Udover at du støtter Kaninværnet, får du også adgang til eksklusivt indhold fra vores Læringsportal, samt adgang til vores Kaninregister.

Vil du hjælpe hos kaninværnet?

Doner til akutteamet

Doner til Akutteamet på MobilePay 311658, skriv AKUT i kommentarfeltet, så vi ved, at donationen skal gå direkte til kaninerne i vores Akutteam.

Bliv plejer for kaninværnet

Synes du at plejernes arbejde med vores akutkaniner lyder spændende og kunne du tænke dig at være en del af vores uundværlige plejerteam, så send en mail til akutteam@kaninvaernet.dk for at høre mere om hvad det indebærer.

Hjælp os med transport af kaniner

Vi har altid brug for friske, frivillige hænder til at hjælpe os med at muliggøre transport af vores kaniner rundt omkring i landet, så geografi ikke skal sætte en begrænsning på hvor det perfekte hjem kan findes. Har du bil, og kunne du være interesseret i at hjælpe vores transportteam, så send os en mail og kom med på vores liste – alle er velkomne.

Donationer af udstyr

Vores plejerteam kan altid bruge både foder, hø, tunneler, legetøj, huler og hvad du ellers har liggende i gemmerne, der kunne glæde en kanin i nød.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom