Støt nu
kontakt os

Kontakt Kaninværnet

Har du spørgsmål eller vil du være en del af kaninværnet?

Du kan skrive til kaninværnet på info@kaninvaernet.dk, via vores kontaktformular eller inde på vores facebookside.


Er din kanin syg eller kommet til skade?
Kontakt da din dyrlæge eller dyrlægevagten med det samme!

Kontakt os

Kontakt

Ofte stillede spørgsmål

Kontakt din dyrlæge og aftal evt. tid til et sundhedstjek. Du kender din kanin bedst og hvis du har en fornemmelse af, at noget kan være galt, har du sansynligvis ret. Husk at kaniner er rigtig gode til at skjule smerte og sygdom.
Dyreværnssager kan anmeldes hos Dyreværnet her!
Kontakt dyrlæge, internat eller tjek vores kaninregister, hvis kaninen er øremærket. Dyrlæge og internat kan søge efter chipnummer. Vær opmærksom på at udekaniner kan få hedeslag hvis de bliver taget indenfor og omvendt må indekaniner ikke være udenfor eller være i træk. Fundne kaniner kan afleveres på internat eller til politiet. Har din by eller område en facebookgruppe, kan det være et oplagt sted at efterlyse kaninen.
Du kan prøve følgende muligheder:
 • Dyreinternater (fx Dyrenes Beskyttelse og Dyreværnet)
 • Facebook (fx ‘Adoption af kaniner – Frikanin’ og Adoption og pleje af frie kaniner’)
 • Online salgssider (fx ‘Den Blå Avis’ og ‘Gul og Gratis’)
 • Lokalsamfundet, dyreklinikker, venner og bekendte
BEMÆRK: Kaninværnet overtager ikke privates uønskede kaniner!
Du kan læse om pasning og pleje, kaninbaser, sygdom, forsikring og meget andet under menupunktet: ‘Viden’.
Hvordan redigerer jeg min profil?
Klik på ‘Min konto’ i øverste højre hjørne og klik på ‘Rediger konto’ under dit navn.

Hvordan kan jeg se mit nuværende abonnement?
Klik på ‘Min konto’ i øverste højre hjørne og klik på ‘Mit abonnement’.

Hvordan kan jeg ændre mit nuværende abonnement?
Klik på ‘Min konto’ i øverste højre hjørne og klik på ‘Mit abonnement’. Klik efterfølgende på ‘Annuller abonnement’ og gå derefter til forsiden. Scroll ned til blokken om medlemskab, klik på ‘Bliv medlem’ og vælg dit foretrukne abonnement.
Hvordan støtter jeg Kaninværnet og deres arbejde?
Klik på ‘Støt & deltag’ øverst på siden. Her kan du vælge at donere et valgfrit engangsbeløb enten med kreditkort eller via Mobilepay. Du kan også vælge at blive medlem og dermed støtte med et årligt beløb.

Kan jeg støtte Kaninværnets AkutTeam direkte?
Ja, det kan du sagtens. Send pengene over Mobilepay til 311658 og skriv ‘AKUT’ i kommentarfeltet – så går din donation direkte til AkutTeamet.

Hvordan bliver jeg en del af Kaninværnets AkutTeam?
Ønsker du at hjælpe ved at blive en del af Kaninværnets AkutTeam, kan du skrive en e-mail til akutteam@kaninvaernet.dk og høre mere om hvad dette indebærer.

Hvordan kan jeg hjælpe Kaninværnet med transport af kaniner?
Ønsker du at hjælpe Kaninværnet med at få kaniner transporteret rundt i landet, så adoption ikke hindres af geografiske afstande, kan du sende en e-mail på akutteam@kaninvaernet.dk.

Tager Kaninværnet imod udstyr og tilbehør til kaniner?
Ja! Kaninværnet vil meget gerne tage imod både foder, hø, tunneler, huler, legetøj og hvad du ellers måtte ligge inde med. Skriv en e-mail til akutteam@kaninvaernet.dk

Vil du hjælpe hos kaninværnet?

Doner til akutteamet

Doner til Akutteamet på MobilePay 311658, skriv AKUT i kommentarfeltet, så vi ved, at donationen skal gå direkte til kaninerne i vores Akutteam.

Bliv plejer for kaninværnet

Synes du at plejernes arbejde med vores akutkaniner lyder spændende og kunne du tænke dig at være en del af vores uundværlige plejerteam, så send en mail til akutteam@kaninvaernet.dk for at høre mere om hvad det indebærer.

Hjælp os med transport af kaniner

Vi har altid brug for friske, frivillige hænder til at hjælpe os med at muliggøre transport af vores kaniner rundt omkring i landet, så geografi ikke skal sætte en begrænsning på hvor det perfekte hjem kan findes. Har du bil, og kunne du være interesseret i at hjælpe vores transportteam, så send os en mail og kom med på vores liste – alle er velkomne.

Donationer af udstyr

Vores plejerteam kan altid bruge både foder, hø, tunneler, legetøj, huler og hvad du ellers har liggende i gemmerne, der kunne glæde en kanin i nød.

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tom
  WordPress Cookie Plugin af Real Cookie Banner