Støt nu

Kaniner til Adoption

Kaniner der søger nyt hjem

Obs. Transport til hele landet er muligt.

Bliv opdateret når vi får nye kaniner ind

Kunne du tænke dig at
adoptere en af vores kaniner?

1. Find din yndlingskanin

Læs om alle de skønne kaniner og find den der passer til lige dit hjem.

2. Kontakt vores AkutTeam

Send os en mail på akutteam@kaninvaernet.dk, og fortæl os om dig, din familie og hvad du kan tilbyde kaninen. Det vigtigste for os, er at du er indstillet på at give masser af din tid og kærlighed.

Vil du hjælpe kaninværnet?

doner til akutteamet

Doner til akutteamet

Doner til Akutteamet på MobilePay 311658, skriv AKUT i kommentarfeltet, så vi ved, at donationen skal gå direkte til kaninerne i vores Akutteam.

bliv plejer for kaninværnet

Bliv plejer for kaninværnet

Synes du at plejernes arbejde med vores akutkaniner lyder spændende og kunne du tænke dig at være en del af vores uundværlige plejerteam, så send en mail til akutteam@kaninvaernet.dk for at høre mere om hvad det indebærer.

transport af kaniner

Hjælp os med transport af kaniner

Vi har altid brug for friske, frivillige hænder til at hjælpe os med at muliggøre transport af vores kaniner rundt omkring i landet, så geografi ikke skal sætte en begrænsning på hvor det perfekte hjem kan findes. Har du bil, og kunne du være interesseret i at hjælpe vores transportteam, så send os en mail og kom med på vores liste – alle er velkomne.

donation af udstyr

Donationer af udstyr

Vores plejerteam kan altid bruge både foder, hø, tunneler, legetøj, huler og hvad du ellers har liggende i gemmerne, der kunne glæde en kanin i nød.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom