KANINER TIL ADOPTION

Du kan sende en donation direkte

til Akut-Teamet på Mobilepay

311658

(skriv AKUT i kommentarfeltet)

Kaniner der søger hjem!

Vi har flere kaniner hos vores plejere, der snart er klar til deres forevigt-hjem – hold øje med siden!

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Kaniner der har fundet deres forevigt-hjem!

Skønne Petra har fundet sin forevigt-familie

Skønne Petra har fundet sin forevigt-familie

 • By: Roskilde (transport til hele landet er muligt)
 • Navn: Petra
 • Køn: Hun
 • Alder: ca. 1 år
 • Neutraliseret: Ja, 24.01.2022 Hun er sundhedstjekket, chippet og vaccineret
 • Race: Rex
 • Inde/ude: Inde

Smukke lille Petra er kommet i Kaninværnets varetægt, efter tidligere ejer desværre stod over for en flytning, hvor Petra ikke kunne komme med. Vi overtog derfor Petra inden hun måtte aflives💔, og hun har levet i sus og dus hos en af vores skønne plejere siden da.

Petra har langt fra levet under optimale forhold, og var langt fra tryg ved mennesker da hun ankom. Det er dog heldigvis lykkes at overbevise hende om, at der findes nogen, der vil hende det bedste, i vores plejers kyndige hænder. Petra er blomstret voldsomt op, og har endeligt fået lov at vise den sprudlende personlighed, der gemte sig bag hendes frygtsomme ydre. 🐰❤️❤️

Petra er tidligere burkanin, men der er ingen tvivl om, at hun aldrig skal leve under de forhold igen. Hun elsker nemlig alt ved friheden, og nyder at have plads til at spurte rundt i fuld galop med elegante krumspring og masser af fart🏁. Hun er en fiks lille model, men hvad hun ikke har i størrelse, har hun i personlighed! Hun er nysgerrig og elsker at undersøge nye steder, men er også utryg ved høje eller nye lyde, og det bør der tages hensyn til i Petras nye hjem. Hun bliver nemt forskrækket og gemmer sig, men genfinder hurtigt modet og kommer ud for at undersøge området igen. Hun er meget intelligent og er kandidat for at kunne lære diverse tricks🤓.

Har man lyst til at prøve kræfter med klikkertræning og aktivitetslegetøj, vil Petra gerne være med! Hun er ikke glad for håndtering, og det kræver erfarne hænder, hvis hun skal løftes.Hun er stadig ved at lære, at det er skønt at blive nusset, men hvis hun får lov at gumle på noget lækkert imens, er hun overbevist! Det kan derfor være et godt redskab at bruge, når Petra skal trænes i at være tryg ved sin nye ejer. Hun bliver nok aldrig den store nusseglade sofakartoffel🛋, dels fordi hun har krudt i måsen for 5💨, og dels på grund af hendes fortid, hvor det ligger dybt i hende, at hun skal være på vagt. Det vil sandsynligvis kunne afhjælpes helt eller delvist, hvis Petra får en rolig og stabil ven, hun kan støtte sig til.

Plejer melder, at Petra er 99% renlig🧹, og kun taber enkelte pøller, når det går stærkt. Petra er meget madglad, og spiser næsten alt, der bliver serveret. Til dagligt får hun Burgess Excel med mint og Alpin hø, som hun spiser flittigt. Elsker grønt, mælkebøtter og diverse godbidder.🥕🫑☘️

Petra er vant til store børn og kat🐈‍⬛. Grundet hendes natur, bør hun bo i et roligt hjem uden små børn i dagligdagen, da høje og uventede lyde gør hende utryg. Hun bør ikke håndteres af mindre børn. På grund af Petras pelstype og hendes usikkerhed i uventede situationer, skal hendes nye familie være opmærksom på, at Petras område skal være dækket af bløde tæpper, så Petra kan stå fast og ikke udvikler hælsår.😶‍🌫️

Petra er en kanin med charmen i orden på alle niveauer og hendes historie har rørt os dybt. Der er få der fortjener at opleve at blive elsket som hende, og giver man Petra et lykkeligt hjem og lærer hende, at alle ikke vil hende det ondt, får man en kanin for livet, der ikke glemmer sin taknemmelighed!

❤️Er smukke Petra den rigtige til at tage plads i dit hjem og dit hjerte, kan du kontakte Kaninværnets Akutteam på 📧akutteam@kaninvaernet.dk og fortælle lidt om dig selv, dit hjem og hvad du kan tilbyde Petra. Vi bliver altid glade for at se billeder af Petras kommende gemakker, og står som altid klar med sparing og råd.

Vil du støtte Kaninværnets arbejde? Så har du masser af muligheder!

❤️Bliv medlem – det er billigt og gør en forskel for kaninerne og øger antallet vi er i stand til at hjælpe.💸 Doner til Akutteamet på MobilePay 311658, skriv AKUT i kommentarfeltet, så vi ved, at donationen skal gå direkte til kaninerne i vores Akutteam.

🏡Bliv plejer for Kaninværnet – synes du at plejernes arbejde med vores akutkaniner lyder spændende og kunne du tænke dig at være en del af vores uundværlige plejerteam, så send en mail til akutteam@kaninvaernet.dk for at høre mere om hvad det indebærer.

🚗Transport! – vi har altid brug for friske, frivillige hænder til at hjælpe os med at muliggøre transport af vores kaniner rundt omkring i landet, så geografi ikke skal sætte en begrænsning på hvor det perfekte hjem kan findes. Har du bil, og kunne du være interesseret i at hjælpe vores transportteam, så send os en mail og kom med på vores liste – alle er velkomne.

🛶Donationer af udstyr – vores plejerteam kan altid bruge både foder, hø, tunneler, legetøj, huler og hvad du ellers har liggende i gemmerne, der kunne glæde en kanin i nød.

KÆRLIGE KNOLD HAR FUNDET SIN FOREVIGT-FAMILIE!

KÆRLIGE KNOLD HAR FUNDET SIN FOREVIGT-FAMILIE!

 • By og postnummer: Brøndby (transport til hele landet er mulig)
 • Navn: Knold
 • Køn: Han
 • Race: Blanding
 • Alder: 1,5 år
 • Neutraliseret/vaccineret/chippet: Ja
 • Inde/ude: Inde
 • Vægt: 2,6 kilo

Kaninværnet blev kontaktet af en dyrlæge for nogle uger siden, som havde fået en sund og rask kanin ind til aflivning. Det var Knold, som skulle aflives. Nu er han i pleje hos Kaninværnet og er på udkig efter sin nye familie – er det dig, eller en du kender?

Mød her verdens dejligste Knold, en charmebøf af rang. Knold er en sund og rask blandingsrace på 1,5 år med et fantastisk roligt og mildt sind. Han har den fineste aftegning på snuden; formet som et hjerte eller et spar es. Han er kastreret, chippet og vaccineret af kanindyrlæge. Han er hormonfri (er parat til at blive sammenført med anden kanin).

Knold er meget social og elsker nus fra sin familie – favorit nussestederne er hoved og ryg. Han vil helst følge med i tingenes gang, og han undersøger alt, hvad undersøges kan. Han er en glad, aktiv og nysgerrig kanin. Netop fordi Knold er så social, vil han trives bedst som inde frikanin, da han gerne skal forblive tæt på sin familie, tæt på nus og aktivitet. Han er renlig, men han kan som de fleste kaniner tabe en kanonkugle eller to sommetider.

Knold er vandt til børn. Pt. – mens han er i pleje – bor han under tag med 2 børn i alderen 3 og 6 år uden problemer. Knold ligger hver morgen, når plejers børn vågner, på en madras sammen med dem og tigger om nus. Uanset børnenes alder, er det vigtigt, at børnene fra start lærer at respektere Knolds grænser.

Knold er vandt til kat.

Knold vil trives med en ven/veninde han kan gå på opdagelse med, kan få kærlighed af og – selvfølgelig – lave ulykker sammen med. Vi vurderer, at han vil blive den dominerede i et forhold.

Knold har i sit tidligere hjem ikke været vandt til at spise hø, men halm. Plejer har skullet tilvænne ham til det. Han spiser Alpine hø. Hans høindtag er fint nu, og han er glad for mad.

Knold er lærenemt. Han har blandt andet fundet ud af, at når han om morgenen hopper op i sengen og stamper, står familien op og giver ham mad – så vink farvel til sene morgener i sengen til kl. 10. Knold vil have mad – NU. Hos plejer kradser han på døren til udestuen og bliver så lukket ind og ud.

Kaninværnet kan garantere den nye familie vil komme til at knuselske den glade og nysgerrige Knold samt få en trofast ven for livet.

Kunne du tænke dig at adoptere Knold, og give ham det kærlige hjem han fortjener, så skriv en mail til akutteam@kaninvaernet.dk, og fortæl om dit hjem, og hvad du kan tilbyde. Det vigtigste er, at du er indstillet på at give ham masser af din tid og omsorg.

Hvis du vil støtte Akutteamets arbejde med at hjælpe nødstedte kaniner, kan du: – Bliv medlem af Kaninværnet for 150 kr. om året. https://bit.ly/3jVBhwl – Donere et valgfrit beløb på MobilePay 311658, skriv AKUT i kommentarfeltet, så går din donation direkte til kaninerne.

*HAR FUNDET HJEM* DE TO EVENTYRLYSTNE BRØDRE, JIM OG JERRY SØGER HJEM!

*HAR FUNDET HJEM* DE TO EVENTYRLYSTNE BRØDRE, JIM OG JERRY SØGER HJEM!

 • By og postnummer: København (transport til hele landet er mulig)
 • Navn: Jim (aftegninger, stritører) og Jerry (hvid med hængeører, der kan stritte i ALLE retninger)
 • Køn: Hanner
 • Alder: næsten 2 år, født 2-2-2020
 • Neutraliseret: Ja, samt sundhedstjekket, chippet og vaccineret ved Falke Dyreklinik
 • Race: Dværgvædder/rex med satinpels og blå øjne
 • Inde/ude: Indekaniner

Disse 2 top dejlige drenge og de blødeste bamser i byen søger fortsat deres nye, kærlige familie. Slå gerne et slag for dem, hvis du kender en familie, der søger 2 charmebøffer og f.eks. gerne vil undgå at skulle gennem en drøj bonding.

Jim og Jerrys tidligere ejer stod akut uden tag over hovedet, og derfor kontaktede hun Kaninværnet for hjælp. Det var med stor sorg i hjertet, at hun så sig nødsaget til at bortadoptere de to skønne drenge. Tidligere ejer havde selv reddet drengene fra dårlige vilkår, så de var ønsket helt ind i hjertekulen. De er bedste venner og helt uadskillelige og SKAL derfor adopteres sammen. Begge er kastreret, vaccineret, sundhedstjekket og chippet ved erfaren kanindyrlæge, Pouline Vestergaard, og desuden forsikret ved Agria – forsikringen kan overflyttes til nye ejer. Racemæssigt er de en blanding af dværgvædder og rex med den blødeste satinpels og begge har de smukkeste blå øjne.

Personlighed(er)

To dejlige drenge med krudt bagi! De er nysgerrige, opsøgende og følger med i ALT, hvad du foretager dig. De har charme og livsglæde i overflod. Jim er den eventyrlystne type som gerne skal udforske hele lejligheden hver dag, og laver zoomies og binkies inden han kaster sig ned i et flop for at slappe af. Jerry tager tingene mere stille og roligt. Han følger Jim noget af vejen rundt i lejligheden, men vil allerhelst bare floppe og nusse – enten med brormand eller sine mennesker. Jim har sjældent tid til at nusse med mennesker, men putter gerne med Jerry. I de tre måneder, de har været i pleje, har de to brødre udviklet sig helt enormt. Jim har hele tiden været ganske opsøgende og eventyrlysten, hvorimod Jerry i starten var lidt mere reserveret. Jerry er dog nu blevet meget mere nysgerrig (han hilser gerne på overnattende gæster på sofaen), og han er blevet 100 procent afhængig af nus. Læs: han er blevet et nussehoved. Hvis man standser op i nærheden af ham, lægger han sig straks klar med hovedet mod gulvet i håb om at få lidt nus – og det kan man jo ikke stå for, så det kan blive til mange gange i løbet af en dag.

Aktivering

De er begge nemme at aktivere og særligt glade for at gnave, grave og hoppe op på ting. Jim er super klog og kan nemt regne alt det aktivitetslegetøj ud og bruger det flittigt – han vil sandsynligvis kunne klikkertrænes. Jerry er er ikke helt så skarp, men dog klog nok til at vente tålmodigt på at brormand får maden ud til ham. De er kronisk sultne og derfor yderst madmotiverede og nemme at træne. De er glade for at gnave i deres naturmåtter, pilebroer, søgræstunnel og papkasser og for at grave i håndklæder og tæpper. Bonusinfo: efter de har fået masser af papkasser, grene og andre gnavemuligheder, har de fuldstændig mistet interessen for at gnave i møbler.

Renlighed

De er 99% renlige. Der bliver udelukkende tisset i bakken, og de fleste pøller rammer også toilettet, men der kan jo smutte et par ”prutter”, når man spæner rundt og lave krumspring, særligt hvis man hedder Jerry og har travlt. De er bange for… Jim kan være lettere nervøst anlagt og reagerer på høje, pludselige lyde. De er ikke fan af at blive løftet ligesom langt de fleste kaniner, men tolererer det efterhånden, og de er begge blevet ganske gode til negleklip, når bare det foregår i stille og roligt tempo gerne i ”bunny burrito” – og man bliver hurtigt tilgivet. De finder tryghed i hinanden, hvis de bliver forskrækkede. De har begrænset erfaring med børn, og er ikke glade for hurtige bevægelser. De er dog begge meget nysgerrige, når bare børnene sidder eller ligger på gulvet – og særligt, hvis der er godbidder i farvandet. Man er vel glad for mad. De er ikke vant til at omgås andre dyr.

Foder/hø/grønt

De spiser begge masser af hø og laver de fineste store pøller. De er bestemt ikke kræsne, når det kommer til hverken pellets, hø eller diverse grønt. De er virkelig madglade, kronisk sultne og forsøger gerne at snuppe hinandens mad. Jim er så ivrig ved aftensmadstid, at han løber i cirkler omkring en, indtil han får sin mad.

Helbred

Jerry har lidt tendens til potesår på hælene, som man skal være obs på. Det er klassisk rex. Han skal derfor gerne primært have tæpper i naturmateriale som underlag. Han har Wrabbit Socks, som kan bruges ved optræk til potesår. Jerry har nedsat hørelse, så man skal sikre sig, at han har set en nærme sig, ellers kan han blive lidt forskrækket. Ellers er begge fuldstændigt sunde og raske og har super gode maver. Vi kan garantere, at Jim og Jerry vil bidrage med livlighed, underholdning, masser af kærlighed og hyggestunder hos deres nye familie. De er intet mindre end fantastiske. I er velkommen til at besøge dem helt uforpligtende, hvis I overvejer adoption.

Kunne du tænke dig at adoptere Jim og Jerry og give dem det kærlige forevigt hjem, de fortjener, så skriv en mail til akutteam@kaninvaernet.dk og fortæl om dit hjem, og hvad du kan tilbyde. Det vigtigste er, at du er indstillet på at give Jim og Jerry masser af din tid og omsorg. De skal leve som helt eller delvist frikaniner.

Kaninværnet søger med lys og pandelygte efter plejere i hele landet. Vil du høre mere om at være plejer, så kontakt os på akutteam@kaninvaernet.dk.

*HAR FUNDET HJEM* CORNELIUS LEDER MED LYS OG LYGTE EFTER SIT FOREVIGT HJEM – ER DET HOS DIG?

*HAR FUNDET HJEM* CORNELIUS LEDER MED LYS OG LYGTE EFTER SIT FOREVIGT HJEM – ER DET HOS DIG?

 • By og postnummer: Kirke Eskilstrup, Vestsjælland (transport til hele landet er muligt)
 • Navn: Cornelius
 • Køn: Han
 • Født: Omkring 3 år
 • Neutraliseret: Ja, samt vaccineret og chippet
 • Race: Dværgkanin, vægt 2,1 kilo
 • Inde/ude: Ude i stald (med tilvænning til indetemperatur, kan han blive indekanin)

Så er en ny kanin klar til adoption gennem Kaninværnet.

Kaninværnets Akutteam blev i start november 2021 kontaktet af en dyrlæge, som var blevet bekendt med 2 kaniner, der levede under kummerlige forhold hos en kvinde, der ville dem det godt, men ikke havde ressourcerne til at drage omsorg for dem. Heldigvis kunne vi hjælpe. Vi måtte dog sige farvel til Cornelius’ makker, Ingolf, grundet alvorlig sygdom, men Cornelius er i tip-top form og er nu klar til adoption.

Herunder introducerer vi den skønne Cornelius, og fortæller lidt om, hvad hans kommende familie kan vente sig. Kender du nogen, som skal til at have kanin, så slå et slag for Cornelius.

Om Cornelius
Cornelius er en sund og rask dværgkanin med de smukkeste aftegninger i pelsen – han er en flot fyr. Han er blevet estimeret til at være omkring 3 år af dyrlæge. Han har en misundelsesværdig fin kampvægt på 2,1 kilo. Han er start november 2021 blevet kastreret, vaccineret og chippet. Han er hormonfri nu.

Cornelius er en helt igennem en dejlig nysgerrig og glad kanindreng. Han har hos plejer udviklet sig meget, og er blevet mere opsøgende. Han er gået fra at være lidt skeptisk overfor nus til nu at nyde det – hovednus gør ham helt salig.

Han er en meget aktiv lille fyr, og han vil rigtig gerne aktiveres. Han er særdeles madmotiveret og vild med at søge efter godbidder. Han er også god til at aktivere sig selv med at lege (kaste med ting) og gnave i pinde.

Han er meget madglad og bestemt ikke kræsen. Han er særligt glad for godbidder, og han gumler masser af hø og stort set alt grønt. Han spiser ikke så meget Burgess (kan med fordel skifte til andet), men de ryger ned.

Børn, andre dyr, kaninven
Der har ikke været børn hos ham hos plejer, men plejer vurderer, at såfremt børnene er rolige og respekterer hans grænser, vil han godt kunne trives i en børnefamilie.

Cornelius er i pleje i en kaninpension. Han er meget interesseret, når han får nye naboer, men skal lige markere sit territorium med pøller langs kanten af sin indhegning. Hvis Cornelius skal sammenføres med en ven, vurderer vi, han vil forsøge at blive nr. 1 i hierarkiet.

Pleje, renlighed mv.
Cornelius er sund og rask og har ingen særlige krav til pleje. Han er som så mange andre kaniner ikke vild med at blive løftet op, men han har accepteret det, hvis det er nødvendigt – uden at blive sur. Han kan godt blive lidt forskrækket ved uventede, høje lyde og gemme sig, men han kommer hurtigt frem igen.

Plejer har arbejdet meget med Cornelius og hans renlighed, og han er nu 95% renlig (der kan smutte en pølle hist og her, og han markerer en smule med pøller – han tisser kun i bakken).

Cornelius vil trives som frikanin både inde og ude. Hvis Cornelius skal være indekanin nu, skal han langsomt tilvænnes til højere temperaturer.

Kaninværnet kan garantere den nye familie vil komme til at knuselske den glade og nysgerrige Cornelius.

Kunne du tænke dig at adoptere Cornelius, og give ham det kærlige hjem han fortjener, så skriv en mail til akutteam@kaninvaernet.dk, og fortæl om dit hjem, og hvad du kan tilbyde. Det vigtigste er, at du er indstillet på at give ham masser af din tid og omsorg.

Kaninværnet søger med lys og pandelygte efter plejere i hele landet. Kunne du tænke dig at høre mere om at være plejer, send en mail til akutteamkoordinator, Sara Lee Olsen på akutteam@kaninvaernet.dk.

BAILEY SØGER SIN FOREVIGT FAMILIE – ER DET DIG?

BAILEY SØGER SIN FOREVIGT FAMILIE – ER DET DIG?

 • By og postnummer: Føns, 5580 Nr. Åby, Fyn (transport til hele landet er muligt)
 • Navn: Bailey
 • Køn: Han
 • Født: Maj 2021
 • Neutraliseret: Ja, samt vaccineret og chippet ved Lillebælt Dyreklinik
 • Race: Dværgvædder
 • Inde/ude: Ude i stald (der er 6 grader i stalden, så han vil godt kunne blive udekanin i have nu)
 • Vægt: 2 kilo
Så er der kommet en ny kanin i pleje hos Kaninværnet.
Bailey kommer fra en familie, hvor datteren havde fået ham foræret i fødselsdagsgave. Bailey endte i et lille bitte bur, hvor han dårligt kunne vende sig, havde ingen menneskekontakt, og han blev fodret forkert. Efter nogle måneder hos vores plejer på Fyn, er han klar til adoption.
Herunder introducerer vi den skønne Bailey, og fortæller lidt om, hvad hans kommende familie kan vente sig. Kender du nogen, som skal til at have kanin, så slå et slag for Bailey.
Bailey er en sund og rask dværgvædder på omkring 8 måneder. Han har de smukkeste store blå øjne, og den fineste lysbrune pels. Bailey er sundhedstjekket, kastreret (ER hormonfri og klar til sammenføring), vaccineret og chippet hos dyrlæge Jule Bebe, Lillebælt Dyreklinik.
Bailey er glad alle årets dage – også weekender og helligdage. Han har et kæmpe livsmod og er ikke påvirket af hans triste start på livet. Han har meget krudt i måsen, og der skal helst ske noget, hvis du spørger Bailey. Han er meget lærenem og ret kvik. En ny familie kan med fordel træne tricks med ham, og godt med aktivering er altid godt.
Der skal stadig arbejdes med tillid og med at gøre Bailey endnu mere tam. Men han er en meget social kanin og nysgerrig på nyt, så med lidt tålmodighed (og godbidder), så vil han kunne blive en meget tillidsfuld kanin.
Bailey ELSKER mad, ELSKER godbidder, er absolut ikke kræsen, og han er rigtig god til at spise hø, så hans tænder bliver slebet som de skal.
Bailey skal til en ny familie, hvor der er en ven/veninde, han kan blive sammenført med. Han elsker at rende rundt i stalden hos plejer og snakke med alle Kaninhotellets feriegæster. Han er en social kanin. Vi vurderer, at han vil være den dominante i et forhold.
Bailey er ikke renligheden selv. Der bliver både skudt til højre og venstre i staldboks, hvor han bor. Vi vil derfor anbefale, at han (for)bliver udekanin.
Bailey vil godt kunne med børn, men det skal være børn, der er rolige omkring ham, og tålmodige med ham. Børn som forstår og respekterer hans grænser.
Kaninværnet kan garantere en nye familie, at de vil få en trofast ven for livet i Bailey. Han krydser alle fusserne for, at der viser sig en familie, der vil elske ham meget snart.
Kunne du tænke dig at adoptere Bailey, og give ham det kærlige hjem han fortjener, så skriv en mail til akutteam@kaninvaernet.dk, og fortæl om dit hjem, og hvad du kan tilbyde. Det vigtigste er, at du er indstillet på at give ham masser af din tid og kærlighed.
Kaninværnet søger med lys og pandelygte efter plejere i hele landet. Kunne du tænke dig at høre mere om at være plejer, send en mail til akutteamkoordinator, Sara Lee Olsen på akutteam@kaninvaernet.dk.