Støt nu

Handelsbetingelser for Kaninværnet

Læs her om de gældende handelsbetingelser, når du handler med Kaninværnet.

Generelle oplysninger

Juridisk Firmanavn: Kaninværnet
Organisationsform: Forening
CVRnr: 38787101
Fuld adresse: Holger Brodthagensvej 51, 4800 Nykøbing F
E-mailadresse: info@kaninværnet.dk
Etableringsår: 2017

Medlemsskab
Et medlemskab betyder adgang til artikler, sider og services, der er tilgængelige på kaninvaernet.dk, herunder lyd og video, så længe medlemskabet er aktivt

Opsigelse:
Dit medlemskab kan opsiges på kaninvaernet.dk. Det kan også opsiges skriftligt på e-mail til info@kaninvaernet.dk. Det er ikke nok at lade være med at betale regningen. Du kan altid opsige dit medlemskab. Når du opsiger, vil medlemskabet køre perioden ud og derefter ikke blive forlænget.

Visse prøvemedlemskaber stopper automatisk. Det vil i givet fald fremgå af din ordrebekræftelse.

Priser
Hos kaninværnet.dk tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Prisen på medlemskabet fremgår af opkrævningen. Ændringerne får tidligst virkning fra den førstkommende fornyelse af medlemskabet. Medlemskaber med månedlig ratebetaling prisreguleres i henhold til gældende pris på årsmedlemskaber og vil altid følge normale prisændringer

Alle beløb er i DKK. Daske kroner og incl. moms.
Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Betaling
Kaninværnet modtager betaling med Dankort, VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og Mobilepay.

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Aftaleindgåelse og kvittering:
Du modtager en kvittering pr. mail, når du bestiller et digitalt medlemskab. Denne gælder som en kvittering for dit køb, og du bør gemme kvitteringen, så du har den, når eller hvis du får brug for den. Alle kontrakter og aftaler indgås på dansk og er underlagt dansk ret.

Fraskrivelse af ansvar:
Kaninværnet vil bestræbe sig på, at indholdet på vores digitale platforme er tilgængelige på alle tidspunkter. Vi påtager os imidlertid ikke ansvar for tab, der måtte opstå som følge af tekniske fejl, problemer med opkobling til internettet, behandling af data i forbindelse med betaling, eller tab påført på anden måde. Og vi fraskriver os ethvert ansvar for tab forårsaget af, at brugere af digitale udgivelser har anvendt servicen uden at følge de tekniske kravspecifikationer og supplerende vejledninger.

Kaninværnet er ikke ansvarlig for fejl eller mangler ved købte produkter, herunder fejl i data m.v., medmindre det kan påvises, at fejlen kan tilregnes Kaninværnet som forsætlig eller uagtsom. Kaninværnet kan under ingen omstændigheder holdes ansvarlig for tabt fortjeneste, driftstab eller andre indirekte tab. 

Ændring af medlemskabsvilkår: Kaninværnet forbeholder sig retten til at ændre de beskrevne medlemskabsvilkår. Væsentlige ændringer vil dog altid blive varslet i fra Kaninværnet eller direkte til det enkelte medlem på mail. Medlemskabsvilkår vil i kort form fremgå af fakturaer, rykkerskrivelser m.v. og de gældende medlemskabsvilkår vil være beskrevet i deres fulde længde på www.kaninvaernet.dk

Bero af medlemsskab: Det er ikke muligt at sætte dit digitale medlemskab i bero og dermed få forlænget den købte periode.

Levering
Kaninværnet.dk afsender ordre mandag og torsdag. Ordre indgået inden mandag kl. 9, vil blive afsendt mandag. Ordre afgivet inden torsdag kl. 9, vil blive afsendt torsdag. Vi sender med Post Nord.

Reklamationsret
Der givers 2 års reklamationsret i henhold til købeloven.
Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen.
Du skal reklamere i ”rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen.

Kaninværnet vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelseretten sendes til :

Kaninværnet
Holger Brodthagensvej 51
4800 Nykøbing F

Der modtages ikke forsendelser pr. Efterkrav.

Refusion
Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr mail eller anden elektronisk form, da det ikke følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldes af refusionen.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag,
–       Hvor du modtager ordren.
–       Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i en ordre, men leveres enkeltvis eller i flere omgange
–       Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, nr det drejer sig om aftale af levering af vare der består af flere partier/dele
–       Den føste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode

Returneringsomkostninger skal du selv erholde.

Inden 14 dage regnet fra modtagelsestidspunktet skal du give meddelelse om,   at du ønsker at fortryde dit køb.
Meddelelsen skal gives pr mail på (mail-adresse) I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Flg. varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten: (Brug det der er relevant)

Varer som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg

Varer hvor plomberingen er brudt

Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjeneste-ydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelseretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.

Varer der forringes eller forældes hurtigt

Returnering
Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentlig ind.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunket for varens levering og til vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr efterkrav.

Varens stand ved returnering
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling
Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end en billigste form for standard levering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Ophavsret ved medlemsskab: Enhver form for kopiering eller offentliggørelse af Kaninværnets indhold er forbudt – medmindre der er tale om citater i overensstemmelse med ophavsretsloven, eller Kaninværnet har givet specifikt skriftligt samtykke eller på anden måde anvist regler for deling af artikler.

Hvis Kaninværnet mistænker, at medlemmer eller andre kopierer indhold i strid med rettighederne, kan og vil misbruget blive politianmeldt.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom
    WordPress Cookie Plugin af Real Cookie Banner