Støt nu
før du får kaniner

Før du får kaniner

ny med kaniner

Er kanin det rigtige for dig?

Kaniner er rigtig gode kæledyr. Om kaniner er noget for dig, afhænger af din personlighed og livsstil. Kaniner egner sig ikke til hjem med helt små børn. Da kaniner er byttedyr, er de meget frygtsomme og børns høje lyde og frembrusende adfærd, er ofte meget skræmmende for kaniner. Hvis du rejser meget, holder store fester eller har hund eller kat, kan det  også være en udfordring i forhold til at have frikaniner.

Men hvis du kan skabe er trygt og roligt indemiljø, vil frikaniner give dig timevis af glæde og underholdning uanset om du bor i hus eller lejlighed.

Hvor mange kaniner bør man anskaffe sig?

Kaniner trives bedst flere sammen. Et optimalt antal er 2-3 kaniner (en dreng og 1-2 piger) alt afhæning af kaninernes personlighed. Kaniner har stor glæde af hinanden. De leger sammen, vasker, nusser og varmer  hinanden og finder også stor tryghed i hinanden. Vælger du kun at adoptere en kanin, skal du sikre dig at din kanin aldrig er alene. Det kan fx lade sig gøre, hvis din kan bonde godt med ét af husets andre dyr eller hvis du er hjemme det meste af dagen.

Det mest optimale vil være at anskaffe sig to kaniner som allerede kan sammen, evt. fra et internat.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom
    WordPress Cookie Plugin af Real Cookie Banner