Støt nu
handlingsplan

Handlingsplan

Større fokus På kaninvelfærd

Kaninværnet er dedikeret til at højne kaninvelfærden i Danmark. Der er imidlertid mange måder at højne velfærden. Kaninværnet kan naturligvis ikke sætte alle sejl ind på alle fronter, så der må disponeres over tiden og pengene. For at gøre den størst mulige forskel på sigt må de forskellige (del)mål tilpasses de nærmere omstændigheder både for Kaninværnet og samtidens dyrevelfærdsudfordringer.

Vækst og adoption

På kort sigt vil Kaninværnet arbejde på at informere den brede befolkning omkring kaninvelfærd. Der vil være særlig vægt på korrekt fodring, sygepleje og problemerne ved at holde kaniner i bur. Informationen vil komme i form af værnets hjemmeside og Facebookside samt via de tryksager, som værnets økonomi tillader i opstartsfasen. Kaninværnet vil samtidig hjælpe med at facilitere adoptionen af kaniner fra landets internater. For at sikre Kaninværnets vækst vil der være administrativt fokus på at skaffe flere medlemmer. På den måde kan vi sikre et medlemsgrundlag, der øger vores muligheder for at skaffe eksterne midler via puljer og fonde.

Kurser og kampagner

Efter opstartsfasen vil værnet lave dedikerede kampagner med tilpassede tryksager og bannere mv.
Der vil samtidig blive lagt vægt på en markant tilstedeværelse ved kaninrelaterede arrangementer landet over.
Vi vil også prioritere at etablere et samarbejde med landets dyrlæger, hvor vi afholder kurser med udenlandske kanineksperter og opretter en liste over dyrlæger som har kaninrelateret uddannelse. Vi ønsker desuden at lave målrettede velfærdskampagner via reklamer på sociale medier. Der vil være fokus på at sikre midler til at ansætte en administrativ medarbejder, der kan sikre foreningens fortsatte vækst og implementere mere komplekse tiltag.

Mål om egne internater

På den lange bane vil Kaninværnet anerkendes som interessent og høres i dyrevelfærdsmæssige spørgsmål.
Vi ønsker samtidig at etablere foreningens egne internater, hvor kaniner kan behandles af kaninuddannet personale i trygge rammer – frie for frygt og stress som følge af larmen og lugten fra rovdyr. Vi håber også på at kunne oprette en kaninkyndig dyrlægevagt, som kan tage på akutte sygebesøg uden for dyrlægens normale åbningstid. Det er ligeledes et ønske, at starte en støttefond til dyrlægebehandling (særligt neutralisering og tandproblemer). På lang sigt vil vi her lægge vægt på at sikre betydelige eksterne midler, som kan hjælpe med at realisere de mere ambitiøse projekter.

Hvem er vi

Kaninværnet består på stående fod af en bestyrelse på fem dedikerede medlemmer, som varetager at vokse foreningen til en størrelse, hvor den, udover at lave informerende arbejde, også får mulighed at bygge og drive internater samt bistå økonomisk til dyrlægebehandling af kaniner, der redes fra kummerlige forhold.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom
    WordPress Cookie Plugin af Real Cookie Banner