Støt nu

Charmebøffen Jensen har fundet ny familie <3

AkutTeam, 26/jul/2022

Charmebøffen Jensen har fundet ny familie <3

By: 2750 Ballerup (transport til hele landet er mulig)
Alder: 2 år
Køn: Han
Neutraliseret: Ja, 15/7-22
Vaccineret: Ja, 22/7-22
Chippet: Ja, 22/7-22
Race/kendetegn: dværgblanding, ca 2,7 kilo, chinchillafarvet
Der er kommet en charmebøf i pleje hos Kaninværnet.

Søde Jensen kom i Kaninværnets varetægt efter, han var blevet indleveret til aflivning på en dyreklinik. Der var opstået allergi i familien og en manglende interesse hos familiens børn. Heldigvis valgte klinikkens ansatte at spørge Jensens familie, om de måtte prøve at finde et nyt hjem til ham i stedet for aflivning. Jensen blev derfor kastreret i stedet, og kom herefter til en af vores fantastiske plejere i Kaninværnets Akutteam. Der gik ikke mange minutter efter ankomst, før Jensen allerede havde stjålet alle hjerterne i plejerens familie. Han bliver beskrevet som en meget social og kontaktsøgende kanin, der elsker nus og gerne kommer dig løbende i møde for at få det. Han er tillidsfuld og meget blid, men det holder ham ikke tilbage, når der skal undersøges nye områder, eller splittes en papkasse eller en æblegren ad. Jensen har så meget mod på livet og tager både transport, håndtering og fremmede hænder i stiv pote.

Jensen bor inde hos plejer, men elsker at være ude i haven og spurte rundt med masser af binkies og krudt i måsen, så han vil elske at have adgang til have i sit nye hjem. Han er en mellemstor og muskuløs kanin, der skal have plads til at aktivere hele kroppen på alle tider af døgnet. Da Jensen først lige var blevet kastreret samme dag som han ankom til plejer, var der ikke store forventninger til renlighed, men her han overrasket positivt. Der ryger et par pøller ved siden af bakken, men han holder sig indtil videre forholdsvist pænt inden for de 4 kanter med tis og de fleste kugler. Med de almindelige foranstaltninger og lidt renlighedstræning, forventer vi ikke store problemer med uheld uden for bakken, når hormonerne damper af.

Jensen er vant til børn fra sit tidligere hjem og har hos plejer også stiftet bekendskab med en mindre hund, som han tolerere fint, så længe hunden er rolig. Der har ikke været mærkbare reaktioner på hverken støvsuger, stampen fra andre kaniner eller andre lyde, der kunne opstå. Plejer oplyser, at Jensen generelt virker som en utrolig velafbalanceret kanin, der ikke tager sorgerne på forskud.

Jensen har været glad for urter og frisk naturgrønt af alle slags, og elsker at få serveret en bunke lækkerier eller en frisk æblegren. Høspisningen har derimod haltet lidt, og der er indtryk af, at han ikke har været vant til at spise tilstrækkelige mængder i sit tidligere hjem. Det arbejdes der dog allerede med hos plejer, og der ses fremskridt næsten dagligt. Det er noget, der bør arbejdes videre med i Jensens nye hjem, da hans tænder desværre bærer præg af et liv med for lidt gumlen på hø. Der er dog ikke aktuelt behandlingskrævende problemer, og da Jensen ikke tidligere har fået ordnet tænder, er det vores forventning, at et tilstrækkeligt høindtag vil være nok fortsat at holde problemerne for døren.

Jensen er en kanin ud over det sædvanelige, når det kommer til at være kælen og kærlig, og han vil med garanti ryge direkte i hjertet på enhver, der møder ham. Han udnytter sin nye chance i livet til fulde og vil elske at komme ud til en ny familie, der kan tilbyde ham det kaninliv han fortjener, som den helt igennem fantastiske kanin han er!

Kan du tilbyde Jensen en masse nus og kærlighed som frikanin, så send en mail til akutteam@kaninvaernet.dk. Vi håber at høre fra dig.

Hvis du vil støtte Akutteamets arbejde med at hjælpe nødstedte kaniner som Jensen, kan du:

Bliv medlem af Kaninværnet for 150 kr. om året

– Donere et valgfrit beløb på MobilePay 311658, skriv AKUT i kommentarfeltet, så går din donation direkte til vores Akutteam.

Del dette med dit netværk!
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom
    WordPress Cookie Plugin af Real Cookie Banner