Støt nu

“HOPPEBOLDEN” LIVA TIL ADOPTION

AkutTeam, 29/okt/2022

“HOPPEBOLDEN” LIVA TIL ADOPTION

Nu er hun i pleje på Sjælland. Skønne Liva med den ene hvide fod er et fantastisk bevis på, at kaniner er utrolig seje, og trods svigt kan de blive meget tillidsfulde og sociale. Ja, Liva er social med stort S ❤️.

Liva er blevet sundhedstjekket af kanindyrlæge, og hun er sund og rask, lige omkring 6 måneder. Liva mangler en støttetand. Dette er hun formentligt født uden, og det forventes ikke at skabe problemer 🦷.

Liva kan man ikke andet end at knuselske! Hun er en teenagekanin med selvtilliden helt i top! Hun er ikke bange for noget som helst, og man skal se sig for – selv når man støvsuger – for hun er med allevegne. Hendes sind er mildt og imødekommende, og hun elsker selskab! Hun er rundhåndet med kys, og “fanger” man hende på det rigtige tidspunkt, nyder hun virkelig at blive nusset! Hun tolererer at blive løftet og børstet – også ved halen. For en godbid hopper hun selv i transportkasse eller op på dit skød.

Ynglingspladsen er vindueskarmen, og Liva holder øje med alt, hvad der sker. Hun er en dygtig springer, og adopterer man Liva, må man nok påtænke at kaninsikre lidt højere end normalt…

Liva er let at aktivere. Hun får pellets morgen og aften i en snusemåtte, og godbidder hun kan finde i løbet af dagen i en rodekasse og rundt omkring, men allerhelst vil hun håndfodres og roses for en lille aktivitet.

På sigt vil hun have godt af at få en kaninven, da hun er meget selskabelig. Hun er ikke bange for fremmede, og børn skræmmer hende heller ikke. Dog skal man være opmærksom på, at børnene skal være rolige omkring hende og meget gerne kaninvandt, da hun løber rundt om fødderne på alle og derfor nemt kan blive trådt på. Hun er vandt til høns.

Liva er renlig, men ny familie bør investere i en ekstra bakke, man kan sætte udenom kattebakken, da hun løfter halen meget højt, når hun tisser. Det medfører af og til, at hun tisser ud over kanten. Til gengæld er hun ikke kræsen og spiser gerne hø, grønt og især sine elskede pellets.

HJÆLP OS MED AT FINDE LIVAS NYE FAMILIE. DEL MEGET GERNE OPSLAGET.

Del dette med dit netværk!
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom
    WordPress Cookie Plugin af Real Cookie Banner