Støt nu

NÅR KANINER SÆTTER POTEAFTRYK I HJERTET – LÆS CHRISTINAS FORTÆLLING OM LIVET MED KANINER

Diverse, 02/okt/2022

NÅR KANINER SÆTTER POTEAFTRYK I HJERTET – LÆS CHRISTINAS FORTÆLLING OM LIVET MED KANINER

NÅR KANINER SÆTTER POTEAFTRYK I HJERTET
– LÆS CHRISTINAS FORTÆLLING OM LIVET MED KANINER
Forleden bad vi jer fortælle om jeres “rejse” med kaniner: Hvordan gik det til, I fik kaniner m.v..? Vi har modtaget mange rørende og også sommetider sørgmodige historier. Tak for det ❤️. I dag vil vi dele Christina Høibergs fortælling om Freya og Lennart:
“Min allerførste kanin, fik jeg i en alder af 31. Hun hed Freya, og jeg forelskede mig i hende i Bonnies Dyrecenter i Lyngby.
Freya var en lidt forsigtig pige til at starte med, men fandt hurtigt ud af, vi ikke gjorde hende noget og havde snacks. Hun blev en kælepotte – med lidt for meget på sidebenene.
Da hun endelig begyndte at bevæge sig ud fra sin base og for første gang rigtigt kom ind i stuen, sad min daværende kæreste og spillede computer. Pludselig råber han inde fra kontoret: ”Chris, har du styr på Freya?! Nettet er nede?!” – og ganske rigtigt. Hun havde da lige fundet internetkablet, men så lærte vi at købe kabelskjulere 😅.
Freya levede som frikanin i næsten 1 år, indtil vi desværre måtte tage den svære beslutning og give hende fred, da hun havde store problemer med tænderne og begyndende problemer med ørene.
Jeg vidste, jeg gerne ville have en kanin igen, men besluttede, at jeg ville vente et års tid. MEN så så jeg Lennart på Facebook – en lille charmetrold med lækkert hår 🤩.
Han havde ikke haft den bedste start på livet, men det var der heldigvis to søde kvinder, der lavede om på. De tog ham med hjem, og ville finde det rette hjem til ham, da de ikke selv havde plads.
Lennart flyttede ind hos mig i midten af juni og hold nu fest, der er krudt i ham!
På knap 3 måneder har han formået at:
ødelægge min ”smart hula-hoop”, ødelagt samtlige covers til mine DVD-film, fundet op på reolen og væltet alle mine stearinlys ned, hoppet op i sofaen og har tisset i hjørnet og efterladt en plet, bidt store totter af mit tæppe ved sofaen af, gnavet i hjørnet af mit tv-bord, væltet spil ud fra hylderne på tv-bordet og bidt det i stykker, ædt samtlige lister i hele lejligheden, gnavet i min lædertaske, gnavet min ledning til Chromecast over, ædt mine snørebånd og sidst men ikke mindst, fået væltet en 5kg pose med hø, ned fra køkkenbordet og ødelagt posen – og slæbt hø igennem HELE lejligheden.
Men han har til gengæld også formået at smelte mit hjerte – så jeg kan jo ikke rigtig blive vred på ham 😂🥰.
Kaniner har så overraskende meget personlighed, og de er virkelig fantastiske små væsner, når man lader dem rende frit og udfolde sig.
Til trods for mange ødelagte ting, og Freyas alt for korte liv, ville jeg aldrig være foruden oplevelsen med mine små pelstotter ❤”?
Tak til Christina for at fortælle om sin rejse med kaniner.
I er meget velkommen til at sende flere historier til slo@kaninvaernet.dk. Send gerne nogle gode fotos med, og oplys om vi må nævne jeres fulde navn på SoMe.

Del dette med dit netværk!
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom
    WordPress Cookie Plugin af Real Cookie Banner