Støt nu

ÅRET, DER GIK I AKUTTEAMET 2023

AkutTeam, 08/mar/2024

ÅRET, DER GIK I AKUTTEAMET 2023

Kaninværnets AkutTeam blev etableret i februar 2021. Akutteamet har således lige rundet de 3 år. Året 2023 har igen været et travlt år.

Vi har udvidet bemandingen i teamet med en akutteam-assistent, og vi har søsat et samarbejde med Dyrenes Beskyttelse om redning af nødstedte kaniner ❤️💪🏼🚗.

Der har igen i år været mange kaniner at redde (desværre!) 😢. Vi har haft 41 kaniner gennem AkutTeamet. Kaniner bliver dumpet hele året – ikke bare om sommeren, der ellers anses som højsæson for dumpning. Det skaber et øget pres på Akutteamet og internaterne. Det er en meget trist udvikling.

Vi har sagt farvel til alt for mange plejekaniner i 2023. Forfatningen af de kaniner, vi har fået ind er værre end set tidligere 😢💔. Det er ikke nemt at træffe beslutning om at sige farvel. Det gør ondt helt ind i hjertet HVER gang!

Der er også sket mange positive ting i året, der er gået!

Vi har fundet hjem til en lang række kaniner ❤️🐇💪🏼. Dejlige, kærlige og engagerede familier. Vi er så taknemmelige HVER gang en af vores kære redningskaniner bliver adopteret. Tak til alle jer, som har givet hjem til en redningskanin fra Akutteamet, internaterne eller der kommer fra dårlige kår.

Vores plejefamilier er fantastiske 😍. Uden dem intet Akutteam! De er omstillingsparate og omsorgsfulde – de går den ekstra mil for at sikre, at vores plejekaniner får et godt liv. Sommetider kræver det mange timers arbejde at skabe tillid. Det er ikke nemt at finde nye plejere, det har 2023 også vist os.

Tak til alle de kanindyrlæger, der stiller op gang på gang for at hjælpe kaniner i nød. Det er fantastisk at opleve den velvillighed I viser os og samtidige se jeres passion for at hjælpe dyr i nød 💚❤️.

2024 bliver året, hvor vi for alvor får samarbejdet med Dyrenes Beskyttelse på skinner, får styrket vores samarbejder med blandt andet Petdk om levering af (gratis) foder/hø til vores plejere, og ikke mindst får sat fokus på rekruttering af plejere. Vi glæder os!

Tak til alle jer, der har støttet vores arbejde i løbet af året. Jeres støtte er helt uundværlig! ❤️💪🏼🐰

Se hvilke dejlige kaniner, vi har haft i pleje i 2023:
https://www.kaninvaernet.dk/akutteamets-kaniner

Hvis I vil støtte Kaninværnets arbejde med bl.a. at redde kaniner, kan I blive medlem for 150 kr. om året:
https://bit.ly/3j0wYmc

Kategori: AkutTeam Tags: Adoption AkutTeam
Del dette med dit netværk!
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom
    WordPress Cookie Plugin af Real Cookie Banner