Støt nu

ÅRET, DER GIK I AKUTTEAMET

AkutTeam, 22/dec/2022

ÅRET, DER GIK I AKUTTEAMET

Kaninværnet etablerede Akutteamet i februar 2021. Det vil sige, vi snart kan holder 2 års fødselsdag. Året 2022 har på mange måder været et travlt år i Akutteamet.

Vi har omstruktureret teamet med ny akutteamkoordinator og implementeret bedre vilkår for vores uundværlige plejere.

Der har været mange kaniner at redde (desværre!) 😢. Kaniner bliver dumpet ikke bare om sommeren, som ellers anses som højsæson for dumpning, men også om efteråret/vinteren. Det skaber et øget pres på Akutteamet og internaterne. Det er en trist udvikling.

Vi har også kunnet mærke, at mange folk er pressede på økonomien. Kaninerne er i pleje længere end i 2021.

Vi har sagt farvel til en række plejekaniner i 2022. Det er ikke nemt at træffe beslutning om at sige farvel. Det gør ondt helt ind i hjertekulen HVER gang. Værdighed har været et stort emne. Er det et værdigt liv, hvis det leves i konstant frygt på grund af fortidens rædsler?

Der er også sket rigtig mange positive ting i 2022.

Vi har fundet hjem til en lang række kaniner ❤️🐇💪🏼. Dejlige, kærlige og engagerede familier. Vi er så taknemmelige HVER gang en af vores kære redningskaniner bliver adopteret. Tak til alle jer, som har givet hjem til en redningskanin fra Akutteamet, internaterne eller som kommer fra dårlige kår.

Vores plejefamilier er fantastiske 😍. Punktum. Uden dem intet Akutteam. De er omstillingsparate og omsorgsfulde – de går den ekstra mil for at sikre, at vores plejekaniner får et godt liv. Sommetider kræver det mange timers arbejde at skabe tillid.

Vi har udbygget samarbejdet med en række erfarne kanindyrlæger. Tak til jer, dyrlæger, som stiller op gang på gang for at hjælpe kaniner i nød. Det er fantastisk at opleve den velvillighed I viser os og samtidige se jeres passion for at hjælpe dyr i nød.

2023 bliver året, hvor vi for alvor får fod på teamets nye struktur, indgår nye samarbejder for kaninernes bedste og hjælper så mange kaniner, vi kan. Vi glæder os!

Tak til alle jer, der har støttet vores arbejde i løbet af året. Jeres støtte er helt uundværlig.

God jul og godt nytår fra alle i Akutteamet 🎄🧨❤️🐇.

Hvis I vil støtte Kaninværnets arbejde med bl.a. at redde kaniner, kan I blive medlem for 150 kr. om året.
https://bit.ly/3j0wYmc

Kategori: AkutTeam Tags: Adoption AkutTeam
Del dette med dit netværk!
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom
    WordPress Cookie Plugin af Real Cookie Banner