Støt nu

Donationer øremærket redning af kaniner i nød

AkutTeam, 30/dec/2021

Donationer øremærket redning af kaniner i nød

Vi sætter snart en sløjfe om 2021. Det har været året, hvor Kaninværnet fik et Akutteam, der redder kaniner i nød.
I Kaninværnets ledelse talte vi om, at vores mål og håb for Akutteamets første år var at få etableret et plejernetværk på 10 plejere og få hjulpet så mange kaniner som muligt med de begrænsede ressourcer, vi nu havde til rådighed.

I dag, 10 måneder efter Akutteamets opstart, har vi omkring 20 plejere (fuldtid, deltid, akut), et landsdækkende transportnetværk, aftaler med en række knalddygtige kanindyrlæger, og vi har foreløbigt hjulpet 48 kaniner til et bedre liv. Det overstiger vores vildeste forventninger, og vi er så taknemmelige for den opbakning, vi har fået fra jer.

Vi ønsker brændende at kunne fortsætte det arbejde, vi påbegyndte i år med uformindsket styrke i 2022 – og gerne med endnu større styrke. Vi har derfor besluttet, at det skal være muligt at donere et valgfrit beløb direkte til vores Akutteam. Donationer til Akutteamet vil være 100 procent øremærket redninger af kaniner i nød. Alle de redningskaniner, vi tager ind bliver sundhedstjekket, vaccineret, chippet og neutraliseret af kanindyrlæger inden de bliver sat til adoption.

Donationer skal ske til MobilePay 31 16 58 med teksten AKUT i kommentarfeltet.

Tak for jeres fantastiske støtte ❤️🐰.

OBS. Donationer kan ikke trækkes fra i skat, da Kaninværnet endnu ikke er godkendt under Ligningsloven. Det arbejder vi på højtryk på at blive.

Kategori: AkutTeam Tags: AkutTeam Donation Plejer
Del dette med dit netværk!
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom
    WordPress Cookie Plugin af Real Cookie Banner