Støt nu

Kaniner dumpet i Bagsværd

AkutTeam, 28/dec/2021

Kaniner dumpet i Bagsværd

I går kl 16.20 blev Kaninværnets Akutteam ringet op af en kvinde, der havde fundet to kaniner dumpet i en papkasse i Bagsværd. Kaninerne var iskolde. Det var tydeligt for Julie, som fandt dem, at de normalt var indekaniner. Kaninerne ville ikke have overlevet mange timer ude – slet ikke en kold nat.

Når Akutteamet modtager sådan et opkald, skal der træffes beslutninger hurtigt. Har vi en ledig plejer, kan vi få dem sundhedstjekket hurtigt ved kanindyrlæge, hvad med transport til dyrlæge og plejer og ikke mindst har vi økonomi til at hjælpe idet der er en del udgifter forbundet med at tage en redningskanin ind.

I Clara og Fies tilfældet havde vi heldigvis en ledig plejer i Roskilde, og senere i dag skal de sundhedstjekkes hos Dyrlægehuset Farum inden de kommer til plejer i Roskilde. Kryds gerne alt, hvad I kan krydse for, at de dejlige piger er sunde og raske (ikke lider af alvorlig sygdom). I morgen vil vi komme med en opdatering på Clara og Fie.

Kunne I tænke jer at høre mere om at være plejer hos Kaninværnet, skriv en mail til akutteamkoordinator, Sara Lee Olsen, på akutteam@kaninvaernet.dk.

Foto af Clara (dværgvædder).

Kategori: AkutTeam Tags: AkutTeam Dumpet
Del dette med dit netværk!
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom
    WordPress Cookie Plugin af Real Cookie Banner