Støt nu

UIMODSTÅELIGE BJARKE SØGER SIN FOREVIGT FAMILIE – ER DET DIG?

AkutTeam, 09/dec/2022

UIMODSTÅELIGE BJARKE SØGER SIN FOREVIGT FAMILIE – ER DET DIG?

By og postnummer: 9200 Aalborg

Navn: Bjarke Betteskid
Køn: Han
Alder: ca. 7 måneder (9/5 2022)
Neutraliseret/vaccineret/chippet: Ja (8/8 2022)
Race: Hermelin blanding
Inde/ude:Ude
Vægt: 900g

Bjarke Betteskid blev fundet dumpet i et drivhus. Finder tog ham til dyrlæge og kontaktede Kaninværnet. Bjarke er klar, parat til ny familie, og han glæder sig til at slå rod hos en kærlig familie.

Bjarke Betteskid bestod med bravour sundhedstjekket hos dyrlæge Trine Møller fra Klarup Dyreklinik – en af vores fantastiske samarbejdspartnere. Han er sund og rask og har den fineste otter-farvede pels. Han er bette, men en flot, flot fyr.

Bjarke er en meget aktiv og nysgerrig kanin, han er hurtig og elsker en fysisk udfordring, f.eks. at løbe stærkt, lave binkies, hoppe højt, løbe i tunneller. Han er en lille ”bjergged” og vil gerne klatre rundt på plejer, når hun sidder i løbegården. Kan han komme til at snuse en i hovedet, smage på hår eller sidde på en ryg eller skulder, så er det fedt. Han har meget lange knurrehår og er ekspert i at kilde med dem ❤️😅.
Bjarke er vild med aktiveringslegetøj. Han har prøvet snusetæpper, papkasser med bolde, hvor han skal finde snacks, puslespil m.v. Han regner ret hurtigt ud, hvordan han får snuden i lækkerierne. Plejer har ikke prøvet klikkertræning, men hvis der er mad involveret i starten, så vil han helt sikkert være motiveret.

Bjarke er udekanin, og vi tænker han egner sig bedst til det, så der altid er noget at undersøge. Bjarke skal bondes med en neutraliseret kaninven han kan gå på eventyr med i sit foreverhjem.

Bjarke Betteskid har en stor personlighed, han har derfor brug for et STORT toilet og måske endda flere af slagsen. Han valgte på dag 1 at skide hele vejen rundt om bakken og slet ikke i den, men da bakken blev udvidet til en stor bedroller, så ramte han plet.

Bjarke har været vant til to børn og deres venner (7 og 11 år), nabobørn på 2-9 år, der jævnligt kommer i haven. Hvis børnene forholder sig roligt og i niveau med kaninen, så vil han gerne snakke, han smutter dog hurtigt igen, hvis der ikke falder lidt mælkebøtter eller andet af. Han opsøger ikke direkte nus, men han accepterer nus alle steder på kroppen så længe der er ro på og mad.

Bjarke er glad for mad, især pellets, profiber, urteringe og ærteflager er et hit. Ny familie skal holder det på et minimum, da han hurtigt mister høappetitten. Bjarke er vild med luksushø, men spiser alt hø, hvis han får minimalt med pellets/snacks, og der er blandet lidt urter eller andet i høet.

Bjarke elsker at sidde i høhæk, grave sit hø ud og tisse i det, så der skal man være lidt snu, hvis er ikke skal være et stort spild. Plejer har hængt høpose op lidt højt over bakken, så han skal strække sig lidt. Bjarke er lidt kræsen hvad grene angår, men æblegrene, pæregrene, rosengrene og pil vil han gerne have. Af krydderurter gider han ikke mynte og dild, men gerne persille, timian og især basilikum. Alt kaninvenligt frugt vil han gerne have, grøntsager afhænger lidt af humøret.

Er dejlige Bjarke den rigtige til at tage plads i dit hjem og dit hjerte, kan du kontakte Kaninværnets Akutteam på akutteam@kaninvaernet.dk og fortælle lidt om dig selv, dit hjem, og hvad du kan tilbyde Bjarke. Vi bliver altid glade for at se billeder af Bjarkes kommende gemakker, og står som altid klar med sparing og råd.

HJÆLP OS MED AT FINDE BJARKES NYE FAMILIE. DEL MEGET GERNE OPSLAGET.

Hvis du vil støtte Akutteamets arbejde med at hjælpe nødstedte kaniner som Bjarke, kan du:

– Bliv medlem af Kaninværnet for 150 kr. om året.

– Donere et valgfrit beløb på MobilePay 311658, skriv AKUT i kommentarfeltet, så går din donation direkte til kaninerne.
https://bit.ly/3D8nhZ1

Kategori: AkutTeam Tags: AkutTeam
Del dette med dit netværk!
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom
    WordPress Cookie Plugin af Real Cookie Banner