Støt nu

100 PROCENT DEJLIGE CARLA SØGER NY, KÆRLIG FAMILIE – ER DET DIG?

AkutTeam, 06/apr/2023

100 PROCENT DEJLIGE CARLA SØGER NY, KÆRLIG FAMILIE – ER DET DIG?

Landsdel: Sjælland
Navn: Carla
Køn: Hun
Alder: 1,5 år
Neutraliseret/vaccineret/chippet: Ja
Race/aftegning: Sort/gul hollænderfarvet japaner
Inde-Ude: Indekanin

Carla skulle aflives, men heldigvis blev vi kontaktet af den dyrlæge, som var blevet booket til at aflive hende. Hun kom i pleje hos en af Kaninværnets dygtige plejere på Fyn, og NU er hun klar, parat til at finde sin nye, kærlige familie ❤️🐰.

Carla er en sund og rask hunkanin i sin bedste alder (1,5 år) og med den fineste sort-gule japaner aftegning i pelsen. Hun er steriliseret, vaccineret og chippet. Og hun er endda hormonfri efter sterilisationen.

En ny familie vil få en ven for livet i dejlige Carla og en glad, aktiv kanin. Carla elsker at spurte rundt på gulvtæpper, og hun laver hop op i luften til den helt store guldmedalje. Det er fantastisk at se hendes mod på livet. Man kan ikke andet end blive glad 😀.

Carla er næsten helt renlig – dog lægger hun sommetider lidt pøller uden for toiletbakken. Hvem gør ikke det? 😎💩

Carla er indekanin hos plejer, og trives med den sociale kontakt til “sit” menneske. Hvis Carla skal være udekanin, skal hun have en ven. Under alle omstændigheder vil Carla have godt af at få en ven. En ven, som er mere modig end hende og kan vise hende rundt i ”verden”, da hun godt stadig kan være lidt utryg og usikker ved nye ting. Vi vurderer, at hun vil være den underdanige.

Carla er vandt til børn fra sit tidligere hjem, og hos plejer har hun haft besøg af genboen med hendes søn på 5-6 år. Carla nyder hans opmærksomhed og vil gerne kæles af ham selvom hun nogle gange kan være lidt reserveret over for nye mennesker. Generel skal børn uanset alder lære at respektere kaninens grænser.

Carlas favoritnussested er klart på hovedet imellem øjnene. Nusser du hende lige dér, bliver hun helt saglig. Carla bliver også helt saglig, hvis du serverer hendes favoritmad: Romainsalat og vejbredblade. Mums! Carla er ikke en kræsenpind.

Carla er vandt til hund, men hun trives ikke med plejers hund, da han er for legesyg og voldsom for hende. Vi vurderer at Carla vil trives bedst i et hjem uden hund, alternativt skal det være en meget rolig hund.

Hjælp gerne Carla med at finde sin forevigt familie ved at dele opslaget ❤️🙏🏼.

Er dejlige Carla den rigtige til at tage plads i dit hjem og dit hjerte, kan du kontakte Kaninværnets Akutteam på akutteam@kaninvaernet.dk og fortælle lidt om dig selv, dit hjem, og hvad du kan tilbyde Carla. Vi bliver altid glade for at se billeder af Carlas kommende gemakker, og står som altid klar med sparing og råd.

Blev medlem af Kaninværnet for 150 kr. om året og støt vores AkutTeams arbejde med at redde kaniner som Carla:
https://bit.ly/3j0wYmc

Del dette med dit netværk!
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom
    WordPress Cookie Plugin af Real Cookie Banner