Støt nu

Adopter en kanin!

AkutTeam, 29/apr/2018

Adopter en kanin!

Lige nu sidder rigtig mange kaniner rundt om på landets internater og venter på en ny familie. Kaninværnet samarbejder bl.a. med Guldborgsund Kaninhjem, som året rundt får kaniner ind, som af den ene eller anden grund er uønskede hos deres familie. Mange af kaninerne bærer præg af, at have haft for lidt plads, fået forkert mad samt generel manglende omsorg og pleje.

Marie-Louise Petersen som, sammen med sin mand, står for den daglige drift af Kaninhjemmet fortæller:

Jeg gør meget ud af, at finde det helt rigtige match mellem kanin og hans eller hendes nye familie. Nogle af vores kaniner har haft rigtig mange hjem før de kommer til os og det er derfor vigtigt, at jeg finder et godt og blivende hjem. Kaninernes behov og krav, kan være meget forskellige. Nogle har brug for meget ro og stor tålmodinghed fra sin nye familie. Andre har brug for opmærksomhed og aktivering. Andre igen kan have brug for særlig pelspleje eller medicinering. Uanset hvad, følger jeg altid kaninerne og deres nye familier tæt og står klar med råd og vejledning, hvis de skulle få brug for det.

 

Mød kaninerne der er til adoption her

Har du lyst til at åbne dit hjem op for en eller flere af disse skønne kaniner? Så kan du læse mere om kaninerne på vores adoptionsside. Du er velkommen til at skrive til Marie-Louise fra Guldborgsund Kaninhjem eller til Dorte fra Skovløkken Kaninhotel på fyn og få mere information om kaninerne. Du finder kontaktinformationer på adoptionssiden.

Del dette med dit netværk!
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom
    WordPress Cookie Plugin af Real Cookie Banner