Støt nu

FINURLIGE FINDUS MED KRUDT I MÅSEN SØGER SIN FOREVIGT FAMILIE

Adoption, 08/jan/2024

FINURLIGE FINDUS MED KRUDT I MÅSEN SØGER SIN FOREVIGT FAMILIE

By og postnummer: Ringsted
Navn: Findus
Køn: Han
Alder: 10 måneder/ungkanin
Neutraliseret/vaccineret/chippet: Ja
Race: Hermelin-blanding
Inde/ude: Ude
Vægt: 1,2 kilo

Finurlige Findus med krudt i måsen søger sin forevigt familie. Han blev fundet uden ejer i Herfølge.

Findus er kommet til os via Dyrenes Beskyttelse, hvor han har siddet længe på deres internat i Roskilde. Han er SÅ klar til at slå rod hos en kærlig familie.
Er det dig eller en du kender?

Finurlige Findus er en pragteksemplar af en kanin. Em meget smuk hermelin- blanding på omkring 10 måneder, sund og rask, og en letvægter på 1,2 kilo. Hvad Findus ikke har i størrelse, har han i personlighed ❤️🐰.

Findus er kastreret, vaccineret og chippet. Han er hormonfri, så er klar til at blive sammenført med en ven/veninde.

Findus er nysgerrig med stort N. Alt bliver undersøgt – også plejer. Han er ikke bleg for at kravle op på ryggen af dig, og han står tit på bagbenene for at sikre sig, at intet går forbi hans næse.

Han er et energibundt og skal aktiveres for at trives (og undgå han laver ballade. Foderaktivering, tunneller, hoppe i højden. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan aktivere ham!

Findus nyder nus på næsen/panden, men er en krudtugle med fart på, så stillesiddende aktiviteter er lidt kedelige. synes han. Han spiser nærmest alt. Findus spiser varieret grønt/frugt, hø og han er ikke kræsen.

Findus bor pt. udenfor i voliere/legehus. Plejer vurderer, at han også vil trives inde, da han er en meget social kanin, som elsker selskab af sin familie. Det ER muligt at gøre Findus til indekanin på trods af kulden. Det rådgiver vi gerne en ny familie om.

Findus er næsten renlig. Der er kun få uheld udenfor toiletbakken 💩🙏🏼.

Findus kan omgås plejers børn på 6 og 8 år. Vi vurderer at han vil trives fint med børn over 6-7 år, der respekterer hans grænser. Han trives ikke med hunde, så ny familie skal ikke have hund.

Når du vinder Findus’ hjerte og tillid kommer du ALDRIG til at kede dig. Men vogt jer, ingen forhindringer er for store for Finurlige Findus…

Hjælp gerne Findus med at finde sin forevigt familie ved at dele opslaget ❤️🙏🏼.

Er skønne Findus den rigtige til at tage plads i dit hjem og dit hjerte, kan du kontakte Kaninværnets Akutteam på akutteam@kaninvaernet.dk og fortælle lidt om dig selv, dit hjem, og hvad du kan tilbyde.

Del dette med dit netværk!
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom
    WordPress Cookie Plugin af Real Cookie Banner