Støt nu

KVINDE IDØMT FÆNGSELSSTRAF FOR MISHANDLING AF KANIN I NORGE

Kaninvelfærd, 09/feb/2023

KVINDE IDØMT FÆNGSELSSTRAF FOR MISHANDLING AF KANIN I NORGE

Tirsdag den 7. februar kom nyheden om en skelsættende dom om dyremishandling af en kælekanin i Norge. Dommen lød på 21 dages ubetinget fængsel.

Ejer, en kvinde på 40 år, havde efterladt sin kanin (Tussi) alene, hjælpeløs, ude i haven i forbindelse med, hun skulle være bortrejst i 3,5 uge. Kaninen blev sat ud i haven i januar, hvor det kan være hård frost.

Tussi blev fundet kold og afmagret grundet alvorlige tandproblemer og havde desuden flåd fra både øjne og næse. Det er et mirakel, at Tussi overhovedet har overlevet. Det var Dyrebeskyttelsen Norge Telemark , der havde politianmeldt kvinden.

Tingsretten dømte kvinden for overtrædelse af Dyrevelfærdsloven og for med forsæt at have ladet kaninen alene, hjælpeløs, uden mulighed for tilstrækkelig varme, læ, ingen drikkelse og mad.

Ejer forsvarede sig med, at Tussi var vandt til at være ude i haven.

Det er anden gang på et år, at en dyreejer i Norge idømmes fængsel grundet misrøgt.

Det er vores håb, at vores politikere også får øjnene op for, at vanrøgt af kaniner/dyr bør kunne straffes med fængsel, når misrøgten er så omfattende, at dyrenes liv bringes i alvorlig fare, og vi bifalder derfor den nylige norske dom. Vær med til at dele budskabet, så færre dyr skal lide en lignende skæbne, både i Norge og herhjemme.

NRK Vestfold Telemark: Kvinde dømt for dyremishandling
http://bit.ly/3HOVKy9

Kategori: Kaninvelfærd Tags: Kaninvelfærd
Del dette med dit netværk!
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom
    WordPress Cookie Plugin af Real Cookie Banner