Støt nu

Samarbejde med ETU Forsikring

Samarbejde, 09/mar/2021

Samarbejde med ETU Forsikring

For langt de fleste mennesker, så kan et akut dyrlægebesøg uden for åbningstiden mærkes på pengepungen. Hvis behandlingen samtidig er omfangsrig, så kan et sygdomsforløb hurtigt løbe op i flere tusinde kroner. Det er de færreste mennesker som ønsker at finde sig i en situation, hvor saldoen på kontoen bliver afgørende for, om kaninen overhovedet behandles eller ej. Mange kaniner er døde fordi deres ejer ikke følte, at de havde råd til at tage akut til dyrlægen uden for åbningstiden, og i stedet besluttede sig for at se tiden an. Disse situationer kan ofte forebygges med en sygeforsikring.

I Kainværnet har vi etableret et samarbejde med ETU Forsikring, med henblik på at få flere af landets kaniner forsikret, og vi anbefaler ETU som et godt valg hvis du påtænker at sygeforsikre din kanin. Det skyldes at ETU leverer markedets bredeste dækning, og at de aktivt søger en dialog med Kaninværnet med henblik på bedre at imødekomme kaninejernes behov og ønsker. ETU er fx det eneste selskab som dækker tandproblemer. Hos ETU betaler man også udelukkende en fast selvrisiko (869 kr. per index 2021). Man hæfter således ikke selv for en procentsats af behandlingsomkostningerne. Samtidig har ETU ingen karensperiode hvis kaninen er under 16 uger, eller hvis kaninen overflyttes fra et andet forsikringsselskab.

Kaninværnets medlemmer får 10 % på deres sygeforsikring det første år. Som opstartstilbud tilbyder ETU imidlertid Kaninværnets medlemmer hele 15 % rabat på sygeforsikring det første år (tilbuddet gælder t.o.m 31.05.2021).

For at fremme adoptionen kan Kaninværnets medlemmer også forsikre kaniner op til 8 år (modsat de normale 5 år).

Allerede ved relativt beskedne dyrlægeregninger kan der hurtigt være penge at spare ved sygdom eller skader. Står man over for et langt eller omfangsrigt sygdomsforløb så er sygeforsikring imidlertid en praktisk nødvendighed. Sygdom kommer sjældent på et belejligt tidspunkt, og én ulykke kommer som bekendt sjældent alene. Kaninværnet anbefaler derfor alle at sygeforsikre deres kaniner. På den måde kan du sove trygt med vished om, at hvis uheldet er ude så bliver der taget hånd om problemerne.

Kaninværnet siger tak til ETU for deres interesse i kaninvelfærd, og vi håber på, at dette samarbejde vil øge andelen af forsikrede kaniner.

 

Læs mere her

Del dette med dit netværk!
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom
    WordPress Cookie Plugin af Real Cookie Banner