Støt nu

DYREVÆRNSORGANISATIONERNE KÆMPER SIDE OM SIDE FOR BEDRE DYREVELFÆRD

Samarbejde, 21/mar/2023

DYREVÆRNSORGANISATIONERNE KÆMPER SIDE OM SIDE FOR BEDRE DYREVELFÆRD

I går var Kaninværnet til møde hos Dyrenes Beskyttelse.

Hovedtemaet var sparring og erfaringsudveksling omkring dyreværnsarbejdet på tværs af en række forskellige dyreværnsorganisationer i Danmark.

Der er meget, vi kan lære af hinanden, og mange områder, hvor en fælles front mod nogle af de generelle udfordringer er det, der på både lang og kort sigt kan hjælpe dyrene bedst.

Vi fik en rigtig god debat om, hvordan de forskellige organisationer har tacklet store internationale omvæltninger som coronapandemien, ukrainekrisen, inflation og meget andet. Derudover hørte vi om de forskellige foreningers ambitioner og mål for de kommende år, og vi kan afsløre at både de og vi har mange spændende ting på plakaten!

Kaninerne og de massive problemer med fyldte internater, dumpning og hovedløs avl, der bidrager til en stadigt voksende byrde af uønskede kaniner, blev også drøftet. Her var fokus at forsøge at finde lys i mørket og arbejde os frem mod idéer til løsningsmodeller, og hvordan vi bedst kan give os selv og de andre dyreværnsorganisationer, der håndterer kaniner, de værktøjer, der skal til for at hjælpe flest muligt.

Et andet vigtigt emne, der fik velfortjent opmærksomhed på mødet, var vores Dyrevelfærdslovgivning, og hvordan den alt for store plads til fortolkning og manglede klare retningslinjer, virker som en daglig hæmsko for de, der kæmper for at stille folk til retmæssigt ansvar for misrøgt og vanrøgt af dyr.

Vi takker for en god dag med vigtige emner i selskab med dedikerede mennesker, der ligesom os kæmper for dyrene. Sammen er vi stærkest!

Del dette med dit netværk!
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom
    WordPress Cookie Plugin af Real Cookie Banner