Støt nu

KANINVÆRNET HJÆLPER NØDSTEDTE KANINER I UKRAINE

Samarbejde, 23/mar/2023

KANINVÆRNET HJÆLPER NØDSTEDTE KANINER I UKRAINE

Kaninværnet har fået en international dimension. Vi har indgået et samarbejde med Animal Rescue Ukraine (ARU). ARU er en frivillig organisation, som arbejder på at bringe nødhjælp til dyr i det krigsramte Ukraine. De udbringer doneret foder m.v. direkte til de nødstedte dyr i brændpunkterne – ofte helt fremme ved fronten af konflikten.

Siden krigens start har ARU’s frivillige krydset grænsen til Ukraine mere end 60 gange med foder, medicin og andre fornødenheder til internater og dyrehospitaler. ARU har også hjulpet med evakueringen af mere end 500 kæledyr fra Ukraine. De arbejder desuden sammen med lokale frivillignetværk i Ukraine, som hjælper med at distribuere nødhjælpen, hvor der er mest brug for den.

Ved at trække på vores egne samarbejdspartnere, er Kaninværnet i stand til at indsamle betydelige foderdonationer. Med relativt få midler kan vi således gøre en kæmpe forskel, for nogle af verdens mest nødstedte kaniner.

Vi har fornyligt overdraget en stor donation på knapt et halvt ton foder til ARU, som hovedsageligt er doneret af Petdk. De første 300 kilo er i dag blevet læsset, og på vej til Ukraine.

Kaninerne i Ukraine har stor brug for hjælp, og ARU har hidtil ikke fået donationer målrettet kaniner. Hjælpen har overvejende været fokuseret på hunde og katte. Vi er derfor glade for at kunne gøre en betydelig forskel på området. Vores arbejde har overvejende fokus på danske kaniner, men vi bør hjælpe, hvor der er mest brug for det. Her er samarbejdet med ARU en oplagt mulighed for at gøre en stor forskel. Sammen står vi stærkere.

Du kan læse mere om Animal Rescue Ukraine på deres hjemmeside:
http://animalrescue.dk

Blev medlem af Kaninværnet for 150 kr. om året og støt vores arbejde med at hjælpe kaniner i Danmark og Ukraine:
https://bit.ly/3j0wYmc

Del dette med dit netværk!
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom
    WordPress Cookie Plugin af Real Cookie Banner