Støt nu

KANINER ER IKKE SKRALD-KAMPAGNE

Politik, 29/jul/2021

KANINER ER IKKE SKRALD-KAMPAGNE

Kaninværnet lancerer i dag den 29. juli en stor kampagne mod dumpning af kaniner, “Kaniner er ikke skrald”. Det sker på en trist baggrund. Vi oplever, at et stigende antal kaniner bliver dumpet i naturen eller bliver smidt i skraldespande. Tamkaniner kan ikke overleve i naturen modsat, hvad mange mennesker tror. Rigtig mange af dem lider derfor en frygtelig og ofte smertefuld død. Senest har vi i Kaninværnet reddet 8 kaniner alene fra Slagelse-området. Vi kan kun frygte, at det er retvisende billede af, hvor udbredt dumping af kaniner er på landsplan. Netop fordi Slagelse har oplevet et meget højt antal dumpede kaniner, bliver kampagnen skudt i gang i eftermiddag med en aktion i Slagelse, hvor vi vil uddele flyers og opsætte plakater.

Vi håber, at du vil være med til at sætte fokus på problemet sammen med Kaninværnet. Vi vil opfordre dig til dele vores ‘Kaniner er ikke skrald”-plakater på dine sociale medier samt vælge “Stop dumping af kaniner”-rammen til dit profilbillede på Facebook. På den måde når vi ud til mange flere mennesker med vores vigtige budskab. Plakaterne kan findes her og her.

Vi har oprettet en kampagnewebside (QR kode på plakaten), hvor vi forklarer, hvorfor kaniner ikke kan overleve i naturen, og vi oplyser desuden om, hvilke alternativer, der er til dumpning. Du kan se siden her.

Del det vigtige budskab. Kaniner er ikke skrald. Lad os sammen kæmpe kaninernes sag.

Del dette med dit netværk!
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom
    WordPress Cookie Plugin af Real Cookie Banner