Støt nu

5 KANINUNGER DUMPET FORAN GREVE RÅDHUS

Dumpning, 23/feb/2023

5 KANINUNGER DUMPET FORAN GREVE RÅDHUS

Mandag aften tog en lidt anden drejning end forventet for vores AkutTeam. Kaninværnets AkutTeam blev kontaktet af AniCura (dyrlæge): Kunne vi hjælpe med 5 kaninunger, som ellers ville blive aflivet? De 5 kaninunger var blevet dumpet i en toiletbakke foran Greve Rådhus – uden deres mor, og kun (vurderer vi) 1 dag gamle.

Finder havde kontaktet Dyrenes Beskyttelse, men deres plejere var fuldt booket. Heldigvis kunne vi hjælpe, og de bette unger er nu i pleje hos os ❤️💪🏼.

Vores dygtige plejer gør ALT, hvad hun kan for, at de små unger forhåbentligt kan få et langt og godt kaninliv, men det er desværre ikke altid, man kan få dem igennem, når de er blevet tilbudt så grusom og uretfærdig start på livet 😢. De får modermælkserstatning til killinger med kaffefløde 3 gange dagligt og hjælpes af med urin og afføring ligesom deres mor ville gøre.

Der er en del ubekendte, som kan have betydning for deres videre skæbne; har de nået at få råmælk fra moderen (indeholder vigtige antistoffer, og gør deres chancer for at overleve større), vi skal have bestemt køn oma. De næste dage af kaninungernes liv er kritiske.

Hvis I vil følge de 5 kaninungers rejse, så hold udkig med vores SoMe kanaler. Vi skal nok holde jer opdateret.

I kan støtte vores AkutTeams arbejde med at redde kaniner ved at blive medlem for 150 kr. om året.
https://bit.ly/3j0wYmc

Del dette med dit netværk!
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom
    WordPress Cookie Plugin af Real Cookie Banner